19/04/2024

Кой дърпа конците на Русия? Шокиращо видео за двойниците на Путин

Президентът на Русия Валдимир Путин има много клонинги. Шокиращи доказателства за това са събрани във кратко видео.

Не само руснаците, но и много водещи световни медии са забелязали промените в лицето на Путин. И някои от тях с тънка ирония отбелязват: Кой казва, че в управлението на Русия няма нови лица?

С най-убедителното доказателство – сравняване на снимки преди и сега се виждат големите разлики. Като се започне от дебелината на устните и пръстите на ръцете, изглаждането на бръчките, поради което някои го наричат мистър Ботокс и се стигне до… различен цвят на очите. Макар това последното да е лесно постижимо с контактни лещи.

Коментарът в клипа е, че тази драстични промени у Путин не може да са от поредица пластични операции, тъй като възстановяването след тях трае седмици. Това непременно щеше да се забележи и разчуе.

В клипа се говори и за двойници на първия президент на Русия Борис Елцин пак заради очевадните разлики във външността. Та дори и за великия руски император Петър Първи, който след едно свое пътуване до Франция се върнал с доста по-различна външност. По негово време ботоксът и пластичните операции още на са били на мода.

А някои от двойниците на Сталин още са живи. Един от тях е издирен и показан във филм за диктатора по документалния канал „Хистори“.

Използването на двойници от публични личности заради безопасността им не е рядка практика. Пред тълпата в бронираната кола влиза двойникът, а „оригиналът” се измъква от друг вход.

Но заради всичките стряскащи разлики във външността на Путин все повече руснаци си задават въпроса: Кой управлява страната? Кой стои зад Путин и премиера Дмитрий Медведев? Кой на практика държи ядреното куфарче? За кой сме гласували?

Засега тези въпроси нямат отговор.

Видеото вече е гледано близо 1,5 милиона пъти. Все пак винаги трябва да си имаме едно на ум и за модерните технологии като фотошопът например. Зевзеци и хора без работа, пък и тролове има в изобилие.

И все пак – вижте и преценете сами.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *