28/03/2024

Ген. Атанасов: Корпоративна банка, Черепа и ТИМ тресат държавата, за да я овладеят

Корпоративна банка и кръгът около нея – Черепа (хазартният бос Васил Божков, б.р.), ТИМ имат интерес да се клати държавата.

Към това се добавят и вътрешно-политическите тежки битки в БСП. На Станишев му трябва враг и затова атаките  са обърнати към институцията на президента.

Така бившият шеф на НСС и политик от ДСБ обясни медийната война срещу Росен Плевнелиев.

Икономическата групировка, която стои зад това правителство, воюва с икономическата групировка, която стои зад президента. Те воюват отдавна, от времето когато бяха едно управление при Бойко Борисов. Искам да охладя амбициите на президнта, че ще съди всеки, който петни името му. Ще му кажа само, че в България в съда печели този, който има пари. Ако не се реформира съдебната система няма шанс за успех, допълни още Атанасов.

Той обясни, че е спорна тезата, че нямаме президент, но със сигурност нямаме правителство.

Очаквам управляващите да поискат съставяне на анкетна комисия и да се тръгне към импийчмънт на държавния глава. Истината е, че се води битка на икономическите лобита, които искат да овладеят институциите в държавата.

БСП е в момента в много тежко състояние и им трябва външен враг. Гоце Първанов излезе и обвини Станишев, че е приватизирал със семейството си партията. Сега им трябва външен враг, за да се укрепи върхушката.

Идват европейски избори и Станишев знае, че ако ги загуби, това е край за кариерата му, коментира още генералът.

http://www.faktor.bg/novini/balgariya/13354-gen-atanasov-korporativna-banka-cherepa-i-tim-klatyat-darzhavata-za-da-ya-ovladeyat.html

2 thoughts on “Ген. Атанасов: Корпоративна банка, Черепа и ТИМ тресат държавата, за да я овладеят

  1. Гледах му интервюто на тоя ДСБ-ар и не останах очарована. Навярно се надява че ще влезе в парламента с Реформаторския Блок, та се чуди по кого по-напред да злослови. Все едно Радан Кънев и оная пуйка Кунаве не ги подпират разни олигарси отзад. Ам то тва няма кой да го каже. Жалка работа. Докато се дъвчат за глупости и търсят под вола теле, Пеевски и Цветан Василев изядоха държавата с кокалите.

  2. Този внушава, че тези които е изброил не владеят държавата. Демек играе нещо като техен адвокат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *