20/04/2024

Ваксините съдържат скрити вируси на рак?

Ако още не знаете, че ваксините съдържат скрити вируси на рак, следващите редове ще ви шокират.

Съществува стар запис на един от най-известните създатели на ваксини от фирма „Мерк” ( Merck), в който той открито говори, че по-ранно използваните в САЩ ваксини са съдържали вируси на левкемия и рак.

Когато неговите колеги чули това признание, му се присмели. Тогава някой споменал, че отначало ваксината е била тествана в Русия за странични въздействия, което довело до победа на американците на олимпийските игри, защото руските спортисти вече били обременени с тумори.

Трябва да се подчертае: става дума за ваксина, която е била вкарана на милиони американци и рекламирана от правителството на Америка. До ден днешен милиони американци носят в себе си скрити вируси на рак, с помощта на който раковата индустрия прави добри печалби.

Оригиналът можете да видите тук: .http://tv.naturalnews.com/v.asp?v=13EAAF22CDA367BB3C2F94D2CD90EF7B

Защо учените лъжат

Това, че във ваксината SV40 се съдържат ракови вируси, вече не е теория на заговора. За това говори един от водещите учени на Merck – Dr. Maurice Hilleman, който и в кошмарните си сънища не си е представял, че неговите думи ще бъдат записани и предоставени на обществеността в интернет. По-скоро той си мислил, че записът завинаги ще бъде скрит от хората.

Когато го попитали защо не разкаже истината, той казал, че това е вътрешна работа на учените. С други думи – учените крият истината. Те пазят всички мръсни тайни в своите кръгове и никога не признават за замърсяването на ваксините с различни зарази.

Записът на разговора:

Д-р Хоровиц: Вие чувате сега гласа на водещия в света експерт по ваксините д-р Маурис Хилеман, ръководител на отдела по ваксините на фармацевтичния концерн Мерк, който обяснява за своите проблеми с вноса на маймуни. Той разказва за произхода на СПИН, но това, което ще чуете, е било скрито за обществеността.

Dr. Maurice Hilleman (на снимката): Аз предполагам, че производството и технологиите на ваксините през ХХ век са били като стока с намалена цена.

Журналистът: Преди 50 години, когато още Маурис Хилеман ходил в училище в Майлс Сити – Монтана, в най-добрия случай той се надявал да направи кариера в евтин супермаркет. Вместо това станал пионер в историята на разработките на ваксини в Америка. В Мерк той разработвал ваксини срещу епидемичната заушка, срещу рубеолата.

Д-р Едвард Шортер: Разкажете ни как открихте ваксината SV40 и поливаксината?

Dr. Maurice Hilleman: Това стана в Мерк. Аз дойдох в компанията и разработих ваксината. По онова време за експериментите имахме само маймуни, чиито организми бяха обременени с неизвестни вируси. След шест месеца работа аз се отказах и заявих, че учените не могат от тези дяволски маймуни да получат нормална ваксина и ние загубихме инерцията. И когато вече нищо не можех да направя отидох при Бил Ман от вашингтонския зоопарк и му казах, че имам проблем с биоматериала, че той е замърсен с неизвестни вируси и не знам какво трябва да направя. Бил Ман е наистина умен момък. Казах му, че имам проблем с доставката на маймуни и той ми предложи изход: да внасям маймуни през Испания. Аз тогава не знаех, че заедно с малките зелени маймунчета внасям и вируса на СПИН.

Тези зелени маймунки нямаха диви вируси, но ние не знаехме защо това е така.

 Dr. Edward Shorter: Но тези 40 диви вируси са имали онези, които по-рано са били в джунглата?

Dr. Maurice Hilleman: Да – те имаха. Но те се намираха в едно помещение с новопристигналите зелени маймунки и по този начин и новите се заразяваха. Освен това те вече имаха вируса на СПИН. По това време ме покани конкурентната фирма Sabin-Schiene , която провеждаше международна конференция на базата на благотворителния фонд Sister-Kenny-Stiftung. Трябваше да приготвя доклад за тях. И какво трябваше да кажа? Реших да премълча за вирусите.

Dr. Albert Sabin: Там е имало противници на живата ваксина. Неразбираемо е … те приветстваха ваксините от убити вируси и в същото време подкрепяха моите изследвания с живи вируси във ваксините.

Dr. Maurice Hilleman: Сега трябва да ви кажа нещо (смях), което ще възбуди вниманието ви. Боже мой, аз си мислих, че дяволската ваксина, имам пред вид този див вирус, трябва да попадне във ваксината. Правя един бърз тест – да, така е, той е тук.

В същото време конкурентната фирма Сабин правеше много изпитания в Русия и къде ли още не. По този начин, отивам аз там и говоря за доказателствата за наличието на тези диви вируси, казвам им – ние сме добри приятели, но ще разкажа, че вашите ваксини са обременени с диви вируси.  Конкурентите изпаднаха в ярост. Казаха ми, че това ще предизвика голямо недоверие в света към ваксините. Бях съгласен с тях. Казаха, че това ще предизвика объркване.

Dr. Edward Shorter: Защо те са нарекли това объркване, щом във ваксината присъства неизвестен вирус, който я замърсява?

Dr. Maurice Hilleman: Е, там имаше други 40 неизвестни вируса, ние ги деактивирахме и т.н.

Dr. Edward Shorter: Но този един – неизвестен, не сте деактивирали.

Dr. Maurice Hilleman: Не. Правилно сте разбрали. Във ваксината срещу жълтеница има вирус на левкемия, това бе време не на чистата, а на мръсната наука. Най-общо казано отидох и попитах защо те не мислят за това. Казах, че този един неизвестен вирус се държи различно, той е друг спрямо останалите, че той ще доведе до продължителни последици. Те ме питат – какви? Аз казвам: рак. Казах, че ми се струва, че този вирус сме го взели и посели от маймуни и хамстери. На онази конференция много се смяха и шегуваха, че американците ще спечелят олимпийските игри, защото всички руски спортисти ще са болни от тумори. Това беше по времето на изпитанията на ваксината, която получаваха руските спортисти.

Dr. Edward Shorter: Защо за това не пишеха вестниците?

Dr. Maurice Hilleman: Предполагам, не мога да си спомня, не са давани интервюта. Разбира се, какво се прави от науката, не попада в печата.

Dr. Albert Sabin: Имаше много шоу около ваксините, като в Холивуд. Тяхната роля беше преувеличена през 1957, не – 1954 г., когато се създаде впечатление, че поливаксината ще разреши всички проблеми.

Dr. Maurice Hilleman: Тя произлезе от нашия биоматериал при производството на ваксини. Вирусът е от 10 000 части. Той не е активен. Това беше ежедневна практика на учените, те така работеха. Те не обръщаха внимание на страничните неизвестни вируси.

Dr. Edward Shorter: И вие открихте, че във ваксината има недеактивиран вирус?

Dr. Maurice Hilleman: Правилно, след три или четири седмици ние открихме при хамстерите тези тумори.

Dr. Horowitz: Независимо, че СПИН-ът и левкемията чрез тези неизвестни диви вируси във ваксините изведнъж се разпространиха като пандемия, тогава, както казва Hilleman,  науката се е смятала за добра.

Сега разбрахте ли? Ваксините се явяват като една – може би – основна, причина за сегашната епидемия от тежки хронични болести. Има тъмна, смъртоносна истина за индустрията на ваксините. Ваксините са преносители на рак и други болести. Ръстът на много заболявания, сред които и ракът, са следствие от застрашаващите света ваксинации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *