20/04/2024

Осман Октай: Тайните служби взеха властта и управляват България (видео)

По определени европейски програми и чрез Москва Станишев стана лидер на ПЕС. Това се случи, защото той е подготвеният бъдещ Барозу. Проектът за издигането му на поста председател на Европейската комисия върви.

Той много добре го знае и затова не иска да носи негативите от премиерския пост в България. Това заяви в ефира на предаването ДИКOFF бившият заместник-председател на ДПС Осман Октай.

„Орешарски стана заложник на амбициите на Станишев”, допълни той. И поясни, че новият премиер ще си подаде оставката след около година, защото „няма да издържи на кадруването в правителството и на това други да определят дневния му ред”.

Според Октай човекът, „поставен да контролира поведението на парламентарната група на ДПС и структурирането на кабинета”, е депутатът Делян Пеевски.

Лидерът на ДПС Лютви Местан пък бил „новата мъжка секретарка” на Ахмед Доган.

„ДАНС вече има претенциите, че ще управлява директно, чрез вече подставените около Орешарски лица”, заяви още Октай.

Цялото интервю с него гледайте във видеото. Намерете време и го гледайте! Кръвта ви ще се смързне! Ще видите задкулисен коментар за събития, които са ставали пред очите ни, но не сме знаели мотивите и истинските им мотори. И ще научите как властта е взета от…ДАНС, тоест от тайните служби.

Нямаме възможност да проверим всичко казано от Октай. Но ще видите как човек не може да не се съгласи с него –  вижте смразяващите подробности тук!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *