20/04/2024

Дейв Ходжис: Банкстерите хвърлят човечеството в ядрена Трета световна война

За впечатлителните хора, следващата серия от мои статии е противопоказна. Ако искате да продължите да си заравяте главите в пясъка, гледайте Драфт НФЛ (ежегодно събитие, по време на което участниците в Националната футболна лига набират нови играчи сред студентите – бел. прев.). Никакви дози когнитивен дисонанс, никаква вяра в нормалността на това, което се случва и широката апатия, не могат да защитят дори и най-неинформираните американците от това, което ги очаква в близко бъдеще.

Платежоспособността на Фед е в опасност и за да се разберат корените на предстоящата  световна война и въвеждането на тиранично военно положение,  ще направя кратък преглед на историческото развитие на въпроса.

Раждането на петродоларите

През 1944 г. е създадена невиждана преди система на валутните и обменни курсове. На  валутната конференция на ООН, която се провежда от 1 до 22 юли 1944 г.  в Бретън Уудс – Ню Хемпшир, се подписва Бретън -Уудското  споразумение.

Банкстерите (като Рокфелер) се зарадваха на късмета си. Една от последиците от Бретън-Уудската конференция е фактът, че страните, които желаят да закупят от Близкия изток петрол, са били принудени да купуват първо долари и единствено с тях да купуват после петрол.

Вътре в страната ни от тази система печели почти всеки. Като цяло, американците се радват на ползите от стабилна валута с годишен процент на инфлация от около 5 на сто,  която играе ролята на неписан данък, който отива в джобовете на банкстерите от Фед. Така се раждат петродоларите. Ако тяхното върховенство някога бъде успешно подкопано,  нашата валута ще потъне по-бързо от  подводниц с люкове,  затворени с мрежа против комари.

От 1910 до 1971 г.  старата гвардия на Фед работи по освобождаването на икономиката от  златния стандарт, за да продължи необузданата оргия на разходите, съпровождана от възлагане без конкурс на изгодни договори на корпорациите на  елита, за да се наложи дългово робство на американския народ и правителството. Всичко това доведе до рязко покачване на дефицита (бюджета) и до напълване на джобовете на собствениците на Федералния резерв.

Задаващата се война със Сирия е само въвеждащ елемент. Основният акт, след завладяването на Сирия, ще включва нападение на САЩ и Израел, а вероятно и Англия, върху Иран. Иран – този трофей, е нужен на старата гвардия на Фед, за да запази мъртвата си хватка върху световната икономика. На пръв поглед нападението срещу Иран изглежда добра идея, ако това ще спаси икономиката ни. Въпреки това рисковете, свързани с избора на този начин на действие – са астрономически.

На прага на Третата световна война

Сирия е  първата плочка от доминото в предстоящия конфликт, който заплашва живота на тази планета. Демонтажът на Египет и Либия  бе  само прелюдия. Реалните действия ще започнат няколко месеца след нахлуването в Сирия под претекст за спасяването на човечеството от сирийски оръжия за масово поразяване, а именно –  химически оръжия.

Бъдете уверени – Америка я водят към война със Сирия, а дори и за секунда не допускайте факта, че тази война ще напомня поне малко  войната в Ирак и Афганистан. В сравнение със Сирия и след това Иран, предишните войни ще са като детска игра в сравнение с всичко, което ни се е случвало в историята на тази страна. Стратегията на “спасяването на петродоларите”, следвана от страна на Федералния резерв, е казино с високи залози, където обезпечението сте вие, вашите деца и бъдещето на човечеството.

Това, че предстоящата война е неизбежна, получи потвърждение от обвиненията, които се правят от правителството на САЩ, че Сирия използва химически оръжия срещу бунтовниците.  Защо?

Защото всички пътища към Иран минават през Дамаск. Иран е истинската военна мишена на военните цели на Фед, защото той прави немислимото, когато води война срещу старата гвардия на Новия Световен Ред чрез продажба на петрола си на Русия, Китай и Индия за злато, а за платежоспособността на долара това е ужасна заплаха.

Първо Сирия, след това Иран

Преди да нахлуе в Иран и да се сблъска  с призрака на руската намеса, първата стъпка е да се окупира и насити с военни сили на САЩ (НАТО)   Сирия. Заемането на Сирия позволява на Америка и нейните съюзници да нападнат Иран от различни посоки. Благодарение на Сирия, ние ще видим авиоудари, безпроблемно прилагани през Северен Ирак.

Освен това и което е най-важното, окупацията  на Сирия ще бъде заплаха за мобилизиране на силите вътре в Русия, която в този случай ще попадне под  въздействието на установените в Сирия американски ракетни батареи с далечен обсег и тези за близко разстояние. Тези ракети могат да имат тактически ядрени бойни глави. Това средство за заплаха би могло да даде на  американците достатъчно време, за да завземат по-голямата част от Иран преди Русия и Китай да бъдат  в състояние да задействат своите обикновени сили.

Въпреки това, тази стратегия игнорира опасността, че в тази най-голяма игра “най-слабото” звено от всички е, че китайците и руснаците може да прибегнат до пълномащабно използване на ядрени оръжия.

Неочаквани обрати в предстоящата световна война

Не мисля, че Китай ще нападне Съединените щати в Близкия изток, поне няма да е първи. Аз очаквам, че китайците ще отидат в Тайван и ще позволят на Северна Корея да пусне своите ядрени ракети срещу Япония. Има възможност Русия след това  да нахлуе в САЩ през Аляска.

Никога не съм мислил, че елементите на сценария  “Red Dawn” някога ще се материализират в реалността, но дали не сме виждали как медиите ни разказват за това , какво ще се случи,  преди началото на събитието?

И ако ние говорим за това, бих се осмелил да прогнозирам, че Китай ще се прокрадва  към югозапада на САЩ през Централна Америка, като се вземе предвид китайският контрол над Панамския канал и, както се говори, за китайските войски в Централна Америка, включително и в Мексико.

И ако започне  истинска бъркотия, всички страни могат да пуснат една срещу друга междуконтинентални балистични ракети и ядрени ракети от своите подводници, като след това всичко ще се занули.

Предполагам, че сега разбирате защо постоянно споменавам тези психопати – банкстерите, които са превзели нашето правителство.

Дейв Ходжис, следва

http://www.thecommonsenseshow.com/2013/04/28/the-blueprint-for-wwiii/

Read more: http://30dumi.eu

One thought on “Дейв Ходжис: Банкстерите хвърлят човечеството в ядрена Трета световна война

  1. Това някой психично болен го е писал..съвет..безплатен и безценен..взимай си хапчетата или взимай миша отрова.. и се разкарай,… неграмотнико с тези постове ..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *