29/03/2024

Младежи подариха глухарчета на Цветанов за именния му ден (видео)

Прецъфтели глухарчета като символ на управлението на ГЕРБ получи за именния си ден заместник-председателят на партията и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов.

Акцията беше организирана във „Фейсбук“. Младежите, които участваха в нея, не успяха лично да връчат подаръка на Цветанов. Те донесоха и пластмасови уши пред централата на ГЕРБ.

„Ако се бяхме срещнали с него, щяхме да му пожелаем да слуша по-малко, ако е възможно. Но така или иначе няма какво повече да му пожелаем занапред, защото те свършиха каквото можаха за три години и половина. Тоест нищо“, заяви председателят на младежка организация на левицата Надя Младенова.

„Ушите ни слушат всички нас, но не чуват проблемите на хората, заяви Ленко Петканов. „Големите уши са символът на неговото управление. Искаме да помолим Цветанов да си изпълни обещанието и да се оттегли от политиката на България. Той самият обеща на всички български граждани, че ако излезе, че е замесен със скандали, свързани с подслушвания, той лично ще си подаде оставката. Но до момента не виждаме тази реакция“, каза още младежът.

За Цветанов беше предвиден и още един подарък – тениска с приятеля на Буда – Йода, едно същество с големи уши и големи слушалки. „Той вижда всичко през розови очила, а в отражението на очилата се виждат как народът протестира срещу него. Тениската е един символичен подарък, който да му напомни, че е време най-накрая да се оттегли“, заяви Александър Димитров от младежката организация на ВМРО.

Снимката е на БГНЕС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *