28/03/2024

Испански епископ: Наистина има заговор за намаляване населението на Земята

Хуан Антонио Рейг Пла, епископ  на Алкала де Енарес, обвинява университетите, политическите партии, синдикатите, както и  ООН, ЮНЕСКО и някои неправителствени организации за финансиране на проекти, насочени към намаляване на населението.

Това пише La Vanguardia в статия, изготвена въз основа на материали на информационна агенция Europa Press.

Така свещеникът сe включва в дебата за испанския закон за абортите.

“Това е един амбициозен проект на този международен конгломерат – да се намали броят на хранещите се, за да  сядат на масата все по-малко хора”, казва Рейг Пла в интервю, позовавайки се на думите на папа Йоан Павел II в енцикликата Evangelium Vitae от 1995 година.

Според епископа, основната причина за това е парадигмата, генерирана от “сексуалната революция” и продължаващата  “антропологическата  революция, която иска да промени същността на човека.”

В Испания той изброява 17 закона и постановления “срещу живота, брака и семейството.”

Бележка на www.snaiper-bg.net: Все повече и повече автори и разследващи журналисти пишат за така наречения златен милиард – броя на населението, който трябва да остане на Земята, а останалите 6 милиарда към днешна дата – унищожени директно чрез войни, или задкулисно чрез ваксини, ГМО продукти и всевъзможна химия, с която ежедневно се тъпчем, в това число и децата. А според Скрижалите на Джорджия – на планетата ни трябва да останат не повече от 500 милиона човека.

Според различни източници за това работят илюминатите, билделбергите, и дори – извънземни, които са вече на Земята, които правят опити за създаване на хибридна раса с цел поробването на планетата.

Кой крив – кой прав, към днешна дата е трудно да се отсъди. Но е добре човек да е информиран, защото наистина вече има много признаци за някои задкулисни действия.

Ето защо – прочетете и тези текстове ( ТУК и отделно ТУК). И нека не бъдем нито саркастични, нито прекалено доверчиви. А да мислим, да мислим, да мислим – и най-вече, да си отваряме очите, защото често истината е пред нас, но тъй като сме с малко или много промити мозъци – гледаме, но не виждаме.

La Vanguardia

http://30dumi.eu/2013/04/episkop-tva-rdi-ima-mezhdunaroden-zagovor-za-sa-krashtavane-naselenieto-na-sveta/#ixzz2QokJ7YWi

One thought on “Испански епископ: Наистина има заговор за намаляване населението на Земята

  1. Какво да кажем за нашата родна България?! У нас колко точно закона са против популацията на населението и по-точно против българите и за ромите… Според мен, ако кризата продължи наистина ще намалее населението и то доста, но докато това стане ще минат много години. От една страна е вярно и, че всяко нещо си има предел. Но за намаляване на населението трябва да помислят Китай и Индия, както и арабските държави. В Китай до колкото знам законите също са много строги, има доста солени глоби за хора с 2 или 3 деца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *