29/03/2024

НЛО взривява метеорит над Япония (видео)

Записът по-долу е направен на 14 февруари 2013 г., поради което мнозина предполагат, че може този японски метеорит да има един и същ произход с Челябинския – той се взриви край руския град на 15 февруари. На тази дата опасно близо до Земята премина голям астероид – вижте подробности тук. Метеорит падна тогава и в Калифорния.

Видеото показва как над Япония експлоадира метеорит в момент, когато НЛО минава близо до него. Подобни кадри са заснети и при падането на Челябинския метеорит. Вече мнозина подозират, че това не е случайно съпадение и че някой пази Земята от ужасни космически катастрофи.

Изследователят Скот Уоринг е на мнение, че НЛО-то над Япония е  създало  около себе си плазмен щит, когато огненото кълбо се взривява.

“В това видео са представени няколко записа на събитието. Meтеор лети над Япония и експлодира.  Но само няколко секунди преди експлозията се появява НЛО (вляво oт метеорита)“, коментира Уоринг.

Този неидентифициран летящ обект се движи бавно за около две секунди, вероятно, стреляйки в метеора, след което рязко увеличава скоростта си и излита нагоре обратно в космоса, очевидно, за да се върне там, откъдето е дошъл.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *