20/04/2024

Шок: Лъч от небето сграбчи и изхвърли тир от пътното платно (видео)

Шокиращ инцидент попадна в новините. На автомагистрала край германския град Щутгарт изневиделица от небето се появява широк светлинен лъч.

В момента, в който тир минава през него,  лъчът  буквално го изхвърля напречно на интензивното движение.

Видеото е заснето от пътна камера за наблюдение и е качено в мрежата през февруари 2013 г. Няма никакви съществени подробности в обяснителната записка към него.

Пък и какво ли може да бъде обяснението на очевидците? За такива лъчи са разказвали неведнъж хора, срещали се по-отблизо с НЛО. В това число и в нашия сайт неотдавна в материал от три части ви разказахме за хеликоптерни пилоти от Пловдив, които се срещат на 500 метра разстояние точно с такова голямо НЛО с ярък лъч под него, насочен към земята (вижте подробности за тази удивителна история част I – тук,част II- тук и част III- тук) или под текста линковете в рубриката „Подобни статии“.

Вижте краткото филмче и преценете сами за какво става дума.

2 thoughts on “Шок: Лъч от небето сграбчи и изхвърли тир от пътното платно (видео)

  1. Някой си прави много лоша шега със земляните!

  2. Това не е истински запис !
    след „слуъчката“, много ясно си личи че е game engine /realtime render engine/ или иначе казано е от някоя игра. Най-ясно си личи манипулацията на другото клипче 12 секунда, има динамични смущения при проиграване кадър по кадър – симулира смущения в предаването а не в записа !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *