29/03/2024

Досието „Буда“ продължава да тресе България (видео)

Досието на министър-председателя с многозначителното агентурно име „Буда“ продължава да тресе държавата, превърна се в скандал с такива мащаби, че не беше подминат от водещи медии в света.

Нашият сайт далеч преди това събитие публикува находките на Бивол за така наречения Швейцарски доклад за Борисов и за връзките му с престъпния свят, за грамите, поместени в Уикилийскс от американски дипломати в същата насока и  за тъмното минало на Борисов, коментирано в Дойче веле.

Сега ви предлагаме едно видео по темата. А изводите си направете сами.

Трагикомедията в цялата тази ситуация е, че водещият в това видео също е доказан агент на Държавна сигурност. Това не означава, че не си струва да се гледа.

Означава обаче друго – обществето ни е проядено от „червеи“, обществото ни се ръководи от мръсно, подло задкулисие. Като прибавим към това и алчността на кукловодите веднага става ясно защо България не може да прокопса. Защото иначе българите не са нито по-добри, нито по лоши от който и да е друг народ.

Сега на мушката е Борисов. Но вече едва ли някой се съмнява – горе по върховете на България хора с биография като неговата – с лопата да ги ринеш.

http://youtu.be/jzY6tBCANdI

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *