19/04/2024

Давос: Лидерите да подготвят общественоста за среща с извънземен живот

Както пише изданието  exopolitics, за пръв път на Световния икономически форум в Давос (Швейцария),  сред глобалните рискове се споменава и за евентуалното откриване  на извънземен живот.

В известния ски курорт бизнес  елитът на света се събра, за да обсъди какво ни очаква в следващите 10 години. На тазгодишното събитие към бизнес лидерите се присъединиха видни политически водачи и ръководители на централните банки. В 80-страничен анализ за 2013 г. са идентифицирани 50 глобални рискове, които ще влияят на човечеството през следващите 10 години.

В доклада има дълъг списък от прогнози за това как световните лидери трябва да планират избягването на “системни сътресения и катастрофални събития.” В списъка “5 X”  са факторите, които  “нито една държава не може да предотврати”. Един от тези X-фактори е откриването на извънземен живот.

Както се обяснява в доклада, това откритие “няма да промени света веднага (…). Но в дългосрочен план, психологическите и философски последици от това откритие са особено дълбоки . Ако форми на живот (дори вкаменени форми на живот) бъдат открити, например, в нашата Слънчева система, то излиза, че появата на живота е нещо “лесно” и обикновено – това може да се случи навсякъде във Вселената “.

Това би означавало, че животът е съвсем естествен навсякъде във Вселената. Откриване дори на прости форми на живот ще подхрани спекулациите за съществуването на други разумни  същества и след това ще бъдат оспорени много предположения, които лежат в основата на човешката философия и религия. ”

На елита се препоръчва с помощта на образователни кампании  „да се повиши информираността“ и да подготви “широката общественост”, за да се “предотвратят нежелани социални последици от такова сериозно откритие и смяна на парадигмата за позицията на човечеството във Вселената.”

Това ще се случи в следващите 10 години и е заплаха Х.

Бележка на snaiper-bg.net: Според нас тази подготовка на общественото мнение вече тече с пълна пара през последните няколко години. Интернет направо ври и кипи всеки ден без изключение от съобщения и кадри на заснети НЛО, а заинтересуваните от темата медии са принудени да отсяват инфото между десетки съобщения.

Въпреки рисковете от подигравки световни лидери като премиерът на Русия Дмитрий Медведев в прав текст публично твърдят, че извънземните вече са между нас. Приживе същото е направил от трибуната на ООН американският президент Роналд Рейгън.

Накои дори твърдят, че бумът на върхови технологии през последното десетилетие се дължи на споразумение между великите държави на Земята, в това число и Ватикана, и извънземните.

Дали властимащите са продали човечеството и планетата ни за паница леща? Или пък са били заставени да приемат присъствието на извънземни, успявайки да изтъргуват нещичко в полза на човечеството?

По всичко вече си личи, че няма да чакаме много дълго, за да узнаем истината.

Read more: http://30dumi.eu/2013/01/v-davos-se-podgotvyat-za-otkrivaneto-na-izva-nzemen-zhivot/#ixzz2Iyc2edXq

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *