23/04/2024

Установка HAARP на секретен остров предизвиква земетресения? (видео)

Изследователят Преподобният Мишел Хопкинс (това е псевдоним) е направил удивително откритие. В южната част на Тихия океан тя е открила точка, от която излиза мощно излъчване.

Установявайки координатите на лъчението в началото тя открила безименен остров, за който не е известно нищо, а след това и още един, където вероятно е разположена база на военно-морските сили на САЩ. На „изгубения” в океана остров съществува съвременна инфраструктура, летище, множество сгради, в това число и жилищни, хранилища за нефтопродукти. И най-главното – здания със съоръжения, които много приличат на тези от станалата известна система HAARP – това е доразвита технология на Никола Тесла.

Според посоката на излъчване на вълните авторът на находката изказва предположение, че дейността на тази установка би могла да е причина за две неотдавнашни земетресения. Възможно е също така целта на излъчването на това съоръжение на този странен остров е да предизвиква масови земетресения в Северно-Атлантическия хребет, за да провокира гигантски вълни цунами, способни да ударят както на юг, така и на север цялото източно крайбрежие на Америка? В крайна сметка ареалът на действие на тези излъчвани  вълни подсказва за такава възможност.

Бележка на www.snaiper-bg.net: Ако предположенията на Преподобният Мишел Хопкинс са правилни излиза, че САЩ причинява бедствия на собствената си страна и народ – нещо, което е малко вероятно, освен ако това е нежелан страничен ефект от излъчването. А може би предназначението на това съоръжение да е съвсем друго.

Възможно ли е всичко това или е вид параноя, която напоследък добре се подхранва от медиите с истерии от типа на край на света, смъртоносни вируси и т.н. Нечестните игри и агресивността на великите сили също дават изобилна храна за подобни страхове на хората.

Едно е ясно: цялата човешка история доказва, че всичко скрито и прикрито рано или късно излиза наяве.

2 thoughts on “Установка HAARP на секретен остров предизвиква земетресения? (видео)

  1. Имало излъчване!
    На какво? С какво го е детектирал? Къде са данните да ги видим?
    Психарите, скоро май няма да се спрат, да ръсят глупости.

  2. Първо това не е Тихия океан, а Атлантическия. Второ ако е толкова секретен този остров защо има толкова много побликувани снимки от там. Тази нещо се вкарва в някакви филми ми се струва. На острова има метеорологична станция. Та дори и според нейния клип дето е качила и се вижда нещо си, то това нещо въобще не идва от района на острова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *