29/03/2024

Небето по цял свят е нашарено с отровни химически следи (видео)

Самолети без опознавателни знаци превръщат небето на планетата в  рисувателна дъска.

Променя се околната среда, променя се дори рН на почвата, умират растения, а след особено обилни пръскания зачестяват случаите на грипни инфекции, хората изпитват странна умора, припадъци …

ООН / IPCC продължава да настоява, че изменението на климата се дължи на високото съдържание на CO2, а армията използва технологиите за изменение на климата за повече от 20 години.

Съставът на химическите следи е добре проучен, от независими групи от учени и изследователи.

Тази “манна небесна” има следния състав и “сфери на действия”:

– Алуминий (причинява рак на гърдата и болестта на Алцхаймер);

– Бариий (аритмии, тремор, умора, тревожност, затруднено дишане, парализа);

– Алуминиев оксид Al2O3 (конюнктивит, фарингит, дразнене в носа, астма, пневмокониоза, неврокогнитивни нарушения);

– Микроби и плесенни гъбички (антракс, менингит, бактериална пневмония, ендокардит, некротизиращ фасциит (некроза), токсичен шок, болест на Ритър, пиаемия);

– Pseudomonas aeruginosa (инфекция на белите дробове, инфекция на пикочните пътища, инфекция на ушите /, възпаление на средното ухо – неговите усложнения предизвикват серия от опасни заболявания);

– Pseudomonas Fluorescens (основната причина за инфекция при хората. Проявява се в белите дробове – кистозна фиброза, инфекции на пикочните пътища, пневмония);

– Bacillus амилоликвефациенс (лесно и бързо се разпространява във водата, канцероген, също така поразява растенията);

– Стрептомицети (повишена температура, кашлица, пневмония, некроза или друга инфекция на белите дробове);

– Enterobacteria (диария, треска, гадене, повръщане, E.coli, салмонела, включително бубонна чума);

– Serratia Marcscens (конюнктивит, кератит, ендофталмит, инфекция на слъзните канали, инфекции на дихателните пътища, инфекции на пикочните пътища, инфекции на стомашно-чревния тракт);

– Enterobacter Cloacae (инфекции на пикочните пътища, инфекции на дихателните пътища, бактериемия);

– ZnCdS (причинява рак, злокачествен меланом, клетъчна мутация, безплодие);

-Човешки левкоцити-A (използват се в изследователски лаборатории за преобразуване и комбиниране на ДНК);

-Други видове микроби и токсичен мухъл (болест на сърцето, менингит, и остри респираторни заболявания);

-Насекоми с неизвестна етимология …

-Ресничестите моргелони са само един от “компонентите на менюто.”

Някой в някаква правителствена лаборатория е създал бедствието на века. Чрез тези манипулирани микроби  са сътворили нещо, към което никой в света не е имунизиран. Така че, може би ние сме изправени пред третото най-голямо измиране в историята на тази планета.

По наше мнение, този микроб (вероятно с нанотехнологична основа, или бактериална или вирусна, в което много се съмняваме) се разпространява по цялата планета. Може би първоначално тези микроби са създадени за обработка на утайки от отпадъчни води, петрол и химически разливи, но сега те  изяждат нас.

Read more: http://30dumi.eu/2012/12/sveta-t-e-plen-na-himicheski-sledi-video/#ixzz2DtdCoLJh

9 thoughts on “Небето по цял свят е нашарено с отровни химически следи (видео)

  1. Айде и вие изчаткахте. За къде сте тръгнали с този негативизъм? Вместо да публикувате статии за Кеше, вие пълните главите на хората с лъжи. Да, лъжи, лъжи, лъжи.
    Тук в България беше направено изследване на почвата в София и не бяха открити никакви следи от посочените.
    Вече сте ми ясни. Затънали сте в тъмната полярност. Еми, успех ви желая в тъмнината.

  2. Трябва да си много неграмотен и невеж, за да повярваш на тази лъжа.

  3. ТОВА Е АБСОЛЮТНО ВЯРНО!!!! ЗНАМ ЗАЩОТО ЖИВЯХ В ГЪРЦИЯ, ТАМ МНОГО ОТКРИТО И ТРЕВОЖНО СЕ ГОВОРИ ЗА ТОЗИ ПРОБЛЕМ ПО АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ! ИСКАНИ СА ОТГОВОРИ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ, НО ТЕ МЪЛЧАТ!! ТУК СЕ ГОВОРИ РЯДКО, ЗА НИЩО НЯМА ГЛАСНОСТ! В ОСНОВАТА НА ВСИЧКО Е ВСЕИЗВЕСТНИЯТ РОКФЕЛЕР!

  4. Какъв Кеше те е подгонил, другарЮ, какъв Кеше? Какво от техните простотии излезе като факт, като практика? Дай поне един пример! А?

  5. кеше обещаваха свободна енерегия всеки месец- септември, октомври, ноември, декември, януари, февруари…..Досега какво?

  6. В интернет е пълно със спам по темата, но това не означава, че има някаква истина. Означава, че има група хора, които старателно разпространяват тази неграмотна и безочлива лъжа.

    Детайлни и прецизни химични изследвания на самолетните следи и останалите облаци се провеждат от учени със специализирани самолети-лаборатории и те показват съвсем различно съдържание. Твърденията за наднормени съдържания на алуминий, барий, стронций и т.н. още по-големи глупости, са пълна лъжа, опровергана 100ци пъти. Само дето няма вманиачени спамъри, които непрекъснато да ги публикуват в нета.

  7. мислещ определено не си, само четящ сводките на управниците.

  8. За всички които не вярват за написаното в статията имам въпрос : какви са тогава тези дълги следи оставяни от самолетите в определени дни на седмицата.Не виждате ли,че понякога небето прилича на шахматна дъска,а това говори за факт,че по този начин се покриват квадранти при пръскането. Защо учените алармират за изчезването на пчелите,а не се откриват достоверни причини,освен,това пръскане ? Хора опомнете си,убиват ни най-нагло,а вас са преспали и зомбирали до степен,че не проумявате очевидни факти.Говорете ми,че правени били анализи на почвата,ами малоумнико наивен, кой според теб готви и разпространява резултатите от тези изследвания,нали същите тез,разрешили на самолетите да навлизат и пръскат във въздушното ни пространтво ???????? На този етап ви препоръчвам само една защита : на гладно сутрин и вечер ,чаена лужица мед и ябалков оцет в чаша топла вода.Това неутрализира всички токсини в организма ни.Докато не променим системата,друго средтсво нямаааа !!!!!!!!!!!!

  9. Тъжно ми е за слепците – TV зомбита. И се изпълвам с безнадеждност. Заради спящите няма да видим свестен свят още 2000 години и отгоре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *