29/03/2024

Човешките ваксини разболяват от Аутизъм и малките маймунчета

Ррезултати от проучване, представено на международен симпозиум по изследване на аутизма (IMFAR) в Лондон показаха, че малките макаци, получили типичната препоръчвана от CDC (Центъра за контрол на заболяванията и профилактика, САЩ) ваксинация в съответните за размера и възрастта им дози показват тенденция към развитие на симптомите на Аутизъм*.

Неваксинираните техни партньори от друга страна нямали никакви симптоми, което говори за пряката връзка между ваксинацията и проявленията на Аутизъм.

След скорошно изследване, проведено от учени от универистета в Питсбърг, Пенсилвания, над новородени маймунки, получили сатнадртните дози детски ваксини в рамките на новите изследвания за развитие на синдромите на Аутизъм, въпросите за безопасността на ваксините излязоха на първи план.

Това изследване разрушава основния мит за това, че ваксините са безвредни и тяхното приложение не представлява опасност, изразяваща се в Аутизъм.

Струва си да отбележим, че подозренията на съпричастността на ваксинирането към възникването на аутизъм при децата са възникнали отдавна. Но цялата научна общественост, както и Световната здравна организация посрещна тези предположения на нож и се гавреше с тях със специалистите, като твърдеше, че не се основават на никакви доказателства. А за специалистите, изказващи мнение за вредата от ваксините дори измислиха термин – антиваксинатори.

„Антиваксинаторството е обществено движение, оспорващо ефективността, безопасността и правомерността на ваксинациите, и в частност – на масовите ваксинации. Според заключението на експерти от Световнатга здравна опрганизация болшинството от аргументите на антиваксинаторите не се потвърждават от научни данни и се охарактеризират като „тревожна и опасна заблуда“.

Но последните изследвания принудиха Центъра за контрол на заболяванията и профилактика, да започне допълнителни изследвания за съпричастността на ваксинациите към възникването на тежки патологии. Както се изясни в антигрипната ваксина се съдържа Тимерозал, токсичен живак, който присъства не само в антигрипните, но и в някои други ваксини.

„Това проучване подчертава острата необходимост от голямо изследване на имунизациите, на живака и измененията при децата“, каза Лин Редвуд, директор на SafeMinds, обществено движение за безопасност на ваксинациите и работещ за разкриването на истината за ваксинирането и Аутизма.

Аутизмът е психично заболяване, което засяга развитието на мозъка, а от там и поведението на човек. Аутистите изглеждат като хора, които живеят в свой свят. Това е генерализирано разстройство на развитието от така наречения аутистичен спектър, наблюдавано за пръв път от американския психиатър Лио Канър.

Отчитайки, че CDC се отклонява от своите отговорности в частта за изследвания на въпросите по безопасността на ваксините, е необходимо тези функции да бъдат предадени на независима агенция, казва още Лин Редвуд.

Никой не иска отказване от ваксинирането на населението, но фармацевтичните компании и държавните органи са длъжни строго да контролират производството на ваксини и да постигнат безопасност за хората. В крайна сметка, предлагайки една или друга ваксина медиците са длъжни да предупреждават родителите за възможните опасности и усложнения, свързани с използването на контретната ваксина.

*Аутизмът е психично заболяване, което засяга развитието на мозъка, а от там и поведението на човек. Аутистите изглеждат като хора, които живеят в свой свят. Това е генерализирано разстройство на развитието от така наречения аутистичен спектър, наблюдавано за пръв път от американския психиатър Лио Канър.

http://vran.org/in-the-news/infant-monkeys-given-standard-doses-of-vaccines-develop-autism-symptoms/

One thought on “Човешките ваксини разболяват от Аутизъм и малките маймунчета

  1. Иди им разправяй на овцете. Бичат ваксини на бебетата и плюят на КОНСПИРАЦИЯТА, която е „измислица на болни мозъци“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *