18/04/2024

Как да „отменим“ лошите пророчески сънища

Малцина са, които се съмняват, че има пророчески сънища. Историята и човешкият опит изобилстват с примери как по време на сън идват образи и събития от бъдещето.

Случва се сънищата да предвещават нещастия. Но знаещи хора твърдят, че няма нищо фатално и окончателно на света, че всеки лош сън може да бъде отменен.

Така ако ви се е присънило нещо неприятно, произнесете: „Където е нощта, там е и сънят“. Ставйки от леглото повторете тази фраза пред отворен прозорец. След това без да разговаряте с никой идете в банята и три пъти се измийте с хладна вода. После поставете ръцете си под струята вода и три пъти произнесете същата фраза. Налейте в банята чаша вода и разтворете чаена лъжичка сол в нея. Кажете: Както тази сол се разтопи, така и сънят ми да не се сбъдне“. След това се обърнете с гръб към мивката и през лявото рамо плиснете водата от чашата.

Има още един начин да се избегнат последствията от негатививно съновидение.

За да не се случва лошото някои препоръчват лошите сънища да не се разказват на никого. Не бива да се разказва сънят до обяд.Изключение може да има само за такъв човек, който ще изтълкува добре съновидението.

Не е необходимо след кошмарен сън да започнем да чакаме негативни събития тъй като със своите мисли можем да привлечем лошото. Ако един и същ кошмар се повтаря много пъти, запишете си неговото съдържание. Това ще ви помогне да се защитите от бедата. Помага за спасяването от натрапливите сънища чаша с чиста вода, още по-добре – светена ( учените отдавна са доказали, че молекулите на водата имат памет. И затова тя става по-вкусна, ако й се пусне нежна музика например). Тази вода се оставя за една нощ. Тя попива отрицателната енергия. После не бива тази вода да се пие или да се използва за миене. На сутринта трябва да се изхвърли, а вечерта – да се налее прясна вода.

А какво да направим, за да се сбъднат хубавите сънища? При такива случаи е добре да си спомним подробности от щастливия сън. Това трябва да се прави докато сънят се сбъдне. Не бива хубавият сън да се разказва – когато се реализира, тогава трябва да се сподели. Това се прави, защото околните могат да се отнесат скептично към разказа ни и с това да попречат на енергийно равнище за сбъдването на съня.

Не е необходимо при всеки сън да се посяга към тълковниците. Ако съновидението е оставило ярко впечатление и определено настроение просто вярвайте, че позитивният сън ще се сбъдне, а негативният ще заобиколи живота ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *