19/04/2024

US професор: Химическите трасета в небето поразяват мозъците ни

Химическите следи в атмосферата представляват разпръснат наноалуминий и невродегенеративни вещества, влияещи на нервната система, смята американският доктор по биология Ръсел Блейлок.

Интернет мрежата изобилства от истории за наличието в земната атмосфера на химически следи или химиотрасета, които са продукти на генното инженерство, използвани за борба с глобалното затопляне. До неотдавна аз възприемах тези истории с недоверие, казва докторът. Една от главните причини за скпетицизма ми беше поради факта, че рядко бях виждал това, което наричат химически трасета в небето. Но през последните няколко години забелязах голямо количество от тези следи в небето и съм длъжен да призная, че те не приличат на инверсионните следи от самолетите, които добре разпознавам.

Полосите в небето са обширни и достатъчно широки. Те се формират по определен модел и постепенно се превръщат в изкуствени облаци. Особена загриженост предизвиква фактът, че тези следи се наблюдават ежедневно и повсеместно, коментира Ръсел Блейлок.

Съществуват доказателства, че тези облаци разпръскват тонове наночастици на алуминиеви съединения. Това е описано в научната и медицинската литература. Наночастиците са по-реактивни и предизвикват интензивно възпаление в редица тъкани. Особена загриженост предизвиква въздействието на тези наночастици на главния и гръбначния мозък. Те предизвикват тревожност и растящ списък от невродегенеративни заболязавания, в това число деменция на Алцхаймер, болест на Паркинсон и болест на Лу Гериг (ALS), които са тясно свързани с въздействието на алуминия върху околната среда.

Наночастиците от алуминий не предизвикват единствено възпаления в тялото. Те с лекота проникват в мозъка и кръвта. Изследвания доказаха, че тези частици преминават през обонятелните нервни пътища, директно свързани с областите в мозъка, които предизвикват болестта на Алцхаймер, съобщава докторът.

Интраназалното въздействие прави разпръскването на огромни количества наноалуминий в небето особено опасно тъй като този прах се вдишва от хората на всички възрасти, включително от новородените и малките деца в продължение на много часове. Ние знаем, че възрастните хора реагират най-силно на този аолуминий във въздуха. Заради изключително малкия размер на тези частици алуминий системите за филтриране на въздуха не ги улавят, така че хората са поразени дори в затворени помещения.

В допълнение към инхалационното въздействие на наноалуминия, той ще настити почвата, водата и растителността. По правило алуминият се обсорбира лошо от стомашно чревния тракт, но наноалуминият се поглъща в много по-големи количества. Алуминият се всмуква в организма на човека и се натрупва в различни органи и тъкани, в това число в главния и гръбначния мозък. Вдишвайки наноалуминий възникват възпаления на белите дробове, които представляват сериозна опасност за децата и възрастните, страдащи от астма и други белодробни болести.

Аз се моля за това, казва докторът, пилотите, които разпръскват това опасно вещество да разберат ясно, че разрушават живота и здравето на своите семейства. Това се отнася също и за нащите политически личности. След като почвата, растенията и източниците на вода бъдат силно замърсени няма да има обратен път и няма да могат да се компенсират нанесените на природата щети.

Хората са длъжни да разберат за грозящата ги опасност и да изискат от властите да прекратят отравянето на планетата. Иначе няма да бъде предотвратена надигащата се катастрофа в огромни размери, ако този проект не бъде спрян незабавно. В противен случай ще видим взривен скок на невродегенеративните заболявания при възрастните и старите хора в безпрецедентни мащаби. Ще видим и нарушения в нервната система на нашите деца. Ние вече виждаме значителното увеличение на тези неврологични разстройства и това се случва и при млади хора, чийто живот тепърва предстои.

Д.р Ръсел Блейлок, САЩ,
професор по биология в университета Belhaven

*Наночастиците са най-малките обекти, които могат да се движат самостоятелно. Те са с размери между 100 и 1 нанометра. А един нанометър представлява една милиардна част от метъра.

4 thoughts on “US професор: Химическите трасета в небето поразяват мозъците ни

  1. Пак безумни твърдения. Тези, които са поръчали това и тези, които изпълняват, също са потенциално поразени. Та значи да разбирам, че някой иска да се самоубие по много странен начин. То бива всяване на страх, ама това е смешно.
    Събудете се. Прави се всичко възможно, вие да сте постоянно в някакъв филм на ужасите и да не можете да МИСЛИТЕ.
    За Бога хора съвземете се.

  2. ЧЕЛЕН ОПИТ
    Град – Феърфакс (Калифорния),е приел, резолюция № 12-07 с която се обявява за зона свободна от Chemtrails(на 11 януари 2012 г. се случва това), и е видимо на ОФИЦИАЛНИЯТ им сайт-(точка 16 от дневния им ред – на Съвета) http://www.town-of-fairfax.org/packets_2012/council_packet_011112.html

  3. На официалната страница за правителствени документи на американския Конгрес се намира “Закон за защита на космическото пространство“ – (Space Preservation Act of 2001, H.R. 2977).
    Обърнете специално внимание върху ФАКТА, че в член 7-ми – “Дефиниции“, подточка (В) – “Екзотични оръжия“,- (II),пише: химически следи – (chemtrails)

    Закона Тук — > http://www.govtrack.us/congress/bill.xpd?bill=h107-2977
    Пълният текст Тук –> http://www.govtrack.us/congress/billtext.xpd?bill=h107-2977

    Следващата подточка (С) обяснява какво означава терминът “Екзотични оръжия“: “Терминът “екзотични оръжейни системи“ включва оръжия, предназначени да увреждат атмосферата и природните екосистеми (като йоносферата – горния слой на атмосферата) или климата и атмосферните условия, както и тектонични оръжия, имащи за цел да предизвикат повреждане или унищожение на определена група хора, регион на земята или атмосферата.“

  4. http://www.freepatentsonline.com/7582809.pdf

    http://naldc.nal.usda.gov/catalog/35879

    Патент No. 7.582.809, на Министерството на земеделието на САЩ, в който се описва метод за внедряване в генома на растенията на специален ген, който да ги прави устойчиви на високите нива алуминий в почвата и въздуха! Патентът се нарича Sorghum Aluminum Tolerance Gene

    CHEMTRAILS+HAARP+MONSANTO=ТОТАЛЕН БИО-КОНТРОЛ!
    БИОТЕРОРИЗЪМ! ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО! ИЗВЪРШВАН ОТ БИОТЕХНОЛОГИЧНАТА И ГЕННО ИНЖЕНЕРНАТА ВОЕННА ИНДУСТРИЯ НА САЩ! ПОД ШАПКАТА НА НАТО !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *