19/04/2024

Освестете се бе, хора!

На фона на информацията за затварянето и на последния адрен реактор в Япония, на фона на ужаса на японците и света от миналата година и преследващата ги сега радиационна психоза, на фона на ужаса от Чернобил, на фона на решението на Германия да се откаже от ядрената енергетика, просто е чудно как заради пари и геополитическите амбиции на шепа егоистични негодници от Русия и България, някой се опитва да ни каже как България ще се срути без АЕЦ „Белене“.

Още подробности – вижте тук!

Освестете се бе, хора – не е ли по-добре да сме по-бедни – умеем го и без това много, отколкото богати и болни от лъчева болест? Грешка!!! Богати ще бъдат пак само шепа егоистични негодници. За останалите ще е лъчевата болест. Така че просто нека не си въобразяваме глупости.  Белене е толкова близо до Вранча!!! А в сеизмично отношение според специалистите площадката за АЕЦ-а е повече от опасна.

В продължение на десетилетия на нас ни промиваха главите с внушението, че България е много велика със своя АЕЦ „Козлодуй“. От Чренобил насам, а  и преди това, по цялата планета има страшни доказателства, че човекът не може 100-процентово да контролира атома.

Отказът от АЕЦ „Белене“ е най-далновидното досега решение на това правителство. Остава само да се надяваме да е окончателно, че в това отношение се нагледахме на много и наистина удивителни обрати в позициите.

Автор: Елена Емануилова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *