28/03/2024

Танц на момиче и куче взриви „Британия търси талант“ (видео)

17-годишната Ашли Бътлър от Нортхемптън се яви на конкурса „Британия търси таланат“ заедно със своето дресирано куче Падси и веднага спечели неоибккновено висока популярност.

Ашли изпълни номера си на фона на музиката от световно известния анимационния филм „Флийнстоун“, а кучето правеше различни номера, ходеше изправено, танцуваше в ритъм и изправи публиката на крака.

Известният английски медиен магнат Саймън Коул, член на журито, нерече изпълнението на Ашли и Падси „един от най-хубавите тенци с кучета, които е виждал“. В нощта на събота, когато бе изпълнението на Ашли, аудиторията на шоуто достигна 11,3 милиона души спрямо средните 9 милиона.

По думите на сдобилата се със знаменитост Ашли кучето си тя получила за 11-я си рожден ден и от този момент нататък са неразделни. Тя много се занимавала с обучението на Падси и заради това понякога пропускала срещите си с приятелите. Но това несъмнеино си е струвало.

Самата Падси е мелез, в нея има кръв от три породи. Семейството на Ашли професионално се занимава с обучение на кучета и участва с тях в шампионати. Освен Падси майката на Ашли и нейната сестра имат още четири други породисти кучета. Самата Ашли мечтае след завършване на училище да открие компания за дресировка на кучета за киното и за рекламни клипове.


http://youtu.be/dv_gOBi8Wpk
http://youtu.be/dv_gOBi8Wpk

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *