България отново бе поръсена днес с химтрейли. Задава се поредно бедствие???

Небето на България днес за пореден път беше покрито с химтрейли – така наречените химически трасета, които официално се отричат от научните среди, но които наблюдателните хора знаят, че съществуват. Едно от Повече »

Някой да си спомня що е то демокрация и как може да се използва?

Тече епична битка за заветните места в Парламента, които ще обогатят още 240 същества, за които всичко човешко е чуждо. Това го знаем. Но някой да си спомня, че е забранена продажбата Повече »

Евангелистки пастор купува гласове срещу 50 хиляди лв.(видео)

Разследване на Нова телевизия разкри нова схема за купуване на вот – този път става въпрос за търговия с гласове в храм. Офертата е 50 000 лева за 7000 гласа. Репортер на Повече »

Скандал в ДКЕВР – “стреляха” по шефа й с яйца (видео)

До размирици се стигна на обсъждането в ДКЕВР на новите цени на тока от октомври. Председателят й Светла Тодорова беше замерена с яйца.  Те бяха “изстреляни” от представител на Движението за граждански Повече »

Бащата на загиналото бебе: Видях убиеца, беше мъртво пиян, казва се Костадин Стоянов (снимки)

Трупчето на 11-месечното бебенце (на снимката) беше изнесено от къщата в близост до трагедията и  откарано в бургаската морга Пияният граничен полицай се прибирал от юбилей на колега в ресторант „Резвая“ – Повече »

 

nataliya kobilkina

nataliya kobilkina

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>