25/04/2024

По ръцете на самоубилия се похитител на Мирослава нямало барут

По ръцете на Стойчо Петров-Чочо не е имало барутни частици въпреки изнесената информация, обяви пред Нова телевизия лидерът на ДСБ Иван Костов. „Не влизам в ролята на следовател, тъй като всякакви версии са възможни“, уточни депутатът.

Чочо ( на снимката) се самоуби пред полицаи, след като преди това показа къде е заровено тялото на 17-годишната Мирослава от Перник. Другият арестуван за престъплението е Марио Любенов – Заека, чието психично здраве се проучва щателно от петорна експертиза. Опозицията създаде алтернативна комисия за проверка на нарушенията на основни права на гражданите, започвайки с трагичния случай на Мирослава Николова.

„Любовно писмо на Чочо до неговата приятелка говори, че той е искал да живее и иска да се реваншира за нещо, което е извършил“, разкри още Костов. Той също заложи на версията, че самоубилият се Петров е бил шофьор на независимия депутат Димитър Колев, който е в комисията за разследване на полицейското насилие, съставена от ГЕРБ.

Костов коментира и темата с цените на горивата. Според него „Лукойл“ е свалил цените от страх. „Няма как в най-бедната страна от ЕС цените на горивата да са толкова високи, а суровият петрол да се преработва само на едно място – в Бургас“, допълни той. За да се защитава дребният бизнес и домакинствата, трябва да се влезе във война срещу монополите, категоричен беше тъмносиният лидер и поиска по-твърди действия в тази посока от премиера Борисов.

http://www.standartnews.com/balgariya-politika/ivan_kostov_nyama_barut_po_racete_na_chocho-137686.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *