19/04/2024

НЛО прелетя с чудовищна скорост над авиошоу в Чили (видео)

Чилийският журналист Лесли Кин (Leslie Kean) засне видео, на което е запечатано много необикновено явление. Той се надява, че случаят ще бъде разследван и че това НЛО се явява доказателство, че ТОВА действително съществува, а не е някаква измислица или халюцинация.

Миналия месец на конференция по неидентифицирани летящи обекти Рикардо Бермудес (Ricardo Bermudez), президент на CEFAA ( Частна агенция за разследване на необичайни явления) заяви, че обектът на видеото очевидно се движело с невероятната скорост от 6,440 километра в час. Човешки същества във вътрешността на такъв обект просто не биха могли да понесат такава скорост.  Поради тази причина никакви земни средства не се придвижват с такава скорост.

Скептиците, както обикновено, разгромиха това съобщение, издигайки купчина версии: от насекомо, прелитащо пред камерата, до птици. Някои се позоваваха на това, че не е посочено нито точното място, където е снимано видеото, нито фамилиите на хората на кадрите, които биха могли да бъдат разпитани.

Според думите на Кин обаче той е предоставил допълнителни снимки от други ракурси, на които също е засечено въпросното НЛО. Поради тази причина скептиците засега нямат достатъчно факти, за да докажат по безспорен начин, че това е манипулация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *