29/03/2024

Банално ухапване от пчела превърна мъж в жена

Банално ухапване от насекомо предизвикало невероятни и необратими последици. След като живеещият в Охайо – САЩ, Тед Принс бил ужилен от пчела, в тялото на мъжа започнали необикновени изменения.

Рязко се снижил мъжкият хормон тестостерон в тялото му. Кожата му станала по-нежна, конструкцията на фигурата му започнала да се променя. В резултат той започнал да се превръща в жена (на първата стимка Тед е отляво заедно със съпругата си по време на ток шоу).

Медиците коментират, че ухапването е предизвикало рядко генетично отклонение – синдромът на Клайнфелтер. Но това заболяване обикновено е вродено.

В този случай пробивът в организма е предизвикан от една от съставките на пчелната отрова. Тя често се използва за лечение на ендокринни заболявания, но по стечение на обстоятелствата при Тед отровата „рестартирала” работата на няколко жлези.

И докато медиците и досега изпадат в недоумение от този необикновен случай, самият Тед Принс никак не е разстроен (Тед и съпругата му преди ухапването от пчела). Моли да го наричат Хлои и се подготвя окончателно да си смени пола. Съпругата му напълно го подкрепя и не се стяга да се развежда с него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *