19/04/2024

ЗА МНОГО ГОДИНИ!!!

Нека бъдем живи! Нека бъдем здрави! Нека с Божията помощ започнат най-добрите ни дни още с първия миг на новата 2012 година!

www.snaiper-bg.net благодари на всичките си читатели, които наминаваха през изтеклата 2011 г. през сайта. Вашите посещения дават истински смисъл на усилията ни.

Всички апокалиптичните писания и пророчества за Новата година според www.snaiper-bg.net най-вероятно са поредната манипулация над цялото човечеството с цел някой милиардер да стане мулти, мулти милиардер. Нека си спомним за птичия грип, нека си спомним за свинския грип – правителствата на почти всички държави, в това число и най-бедните, похарчиха милиони и милиарди за абсолютно ненужни, както се доказа по-късно, ваксини. Спечелиха само производителите на ваксини.

Сега някой иска да ни внуши, че трябва да ядем и да пием като за последно. Тоест от всичко по много в угода на печалбите на манипулаторите.

www.snaiper-bg.net и през Новата година – живи и здрави да сме, ще продължава да работи за каузата на истината и справедливостта. Ще продължава да не проспива плиткоумията на управляващите – на ръководителите на страната ни, на самозабравилите се властелини на света.

Нашата мечта е справедливостта, истината и хармонията. Има ги и сега – достатъчно е да погледнем в очите на верните си приятели. Заедно можем да направим справедливостта, истината и хармонията господари на живота ни.

Затова ще очакваме с радост и през Новата година всяко ваше посещение. Защото информираният човек е въоръжен човек срещу неправдите и манипулациите. Коментирайте, сърдете ни се, ако не сте съгласни с нас, нека никога не бъдем равнодушни.
Бъдете мнооого щастливи заради хората около вас, заради себе си и заради всичко, което ви предстои да направите през 2012 г. и въобще!
www.snaiper-bg.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *