20/04/2024

Как да забелязваме и разбираме знаците на съдбата

Продължение

Още една катастрофа стана на 11 септември 2001 г. – трагедията с Кулите близнаци. Езотериците смятат числото 11 за страшно, за сеещо тъга и ненавист. Не е трудно да се изчисли колко пъти в датата на тази катастрофа се среща числото 11. Най-напред щатът Ню Йорк е 11-ят в САЩ. Числото 11 (92 пътника при редуцирането на числото 9 плюс 2 прави 11 в самолетен рейс 11). Пак същото число в рейс № 77 (65 пътника – 6 плюс 5) и 11септември – денят на трагедията. Спешният телефон в САЩ е 911 – пак числото 11. Датата на атентатите е 254-т ден от годината – пак 11.

Прекалено много съвпадения на числото 11. За това, че числата влияят върху съдбата е писано и коментирано много. Нумеролозите смятат, че може много точно да се орактеризира човекът, ако се знае рождената му дата.

Как цифрите влияят на човека? Съществува понятието кармичен триъгълник, различен за различните хора. В кармичния триъгълник има три нулеви цикъла – интелектуален, емоционален и физически. И когато физическият цикъл, да предположим, е в нулев период, на човека не му достига енергия и започва емоционален спад.Съответно в такова състояние външният свят започва да не възприема човека в това състояние.

Според теорията за цифрите няма лоши и добри хора, съществуват различни цифрови позиции на хората. В нулев период е по-лесно от всякога даден човек да бъде уязвен, именно в такъв период стават авариите, разводите, провалите в кариерата и др. подобни. Представете си огромен самолет, който е управляван от пилот с енергетика на кармичен триъгълник каква съдба чака пътниците на този обречен самолет. Затова нумеролозите, пресмятайки числовите значения категорично забраняват на хора, намиращи се в кармичен триъгълник да управляват кораби и самолети, да поемат каквито и да е било отговорни решения.

Съществуват критични числа, които са тъпкани с повреди на техниката, счупвания, съдбовни аварии и катастрофи. Това може да се каже и за датите. Ето само няколко от тях: ако се преобразуват в прости числа датите на Чернобилската катастрофа, сблъсъкът на парахода „Адмирал Нахимов” с шлепа „ Петър Васин”, земетресения в Армения, катастрофата на самолета с футболния отбор на борда му, ще получим числото 9.

Всички тези катастрофи отнеха живота на много хора, в програмата на които 9 е било заложено като неуспешно.

Тайнственото число 118 се появява в почти всички големи трагедии от началото на новото хилядолетие, особено при авиокатастрофите. То обаче само веднъж е споменавано в бележка на вестник „Комсомолска правда”, която излезе след трагедията със заложниците при представлението на мюзикъла „Норд-Ост”. В момента на написването на тази бележка броят на загиналите беше 118. Точно толкова хора загинаха малко по-рано на подводницата „Курск”. Падна вертолет – загинаха 118 души. За русия 118 е проклятие. Взривът на Каширското шосе отне 118 живота. Числото 118 присъства или в датата, или в броя на загиналите при катастрофи и произшествия през последно време. Трагедията с Еърбъс А 320 в Сочи също е свързана със 118.

Съществува някаква сила, за чиято логика ние не знаем нищо. Можем да я наречем Безкрайността или Вселената. Тази сила ръководи нашите съдби. Но и ние можем да управляваме своите съдби, като въздействаме на тази сила, влизайки в близък контакт с нея. Начинът да водим разговор с нея са знаците. Отговорът се получава от самосебеси  – просто е необходимо да ги разберем. Но за това най-напред трябва да видим тези знаци, преди да чакаме отговора.

Цялата същност се състои в това, че искаш нещо да свършиш, но пред теб изникват някакви внезапни препятствия. И ти не правиш това, което си намислил. Може би това е предупреждение?

Истината е, че ако човек си постави такава задача, е в състояние да намери корелация и в нямащи нищо общо неща и събития. Примерно покрай световната криза се появиха съвсем сериозни съобщения как късите поли или пък небостъргачите са пряко свързани с проблемите на световната икономика.

Но е вярно също така, че има понякога шокиращи съвпадения, наистина чудотворни избавления от трагедии и катастрофи. Достатъчно е да си спомним за оцелелите с дни затрупани деца, дори бебета и възрастни под отломките от земетресения, когато според всички правила и човешки опит живи хора не би трябвало да им. Така че знае ли се…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *