24/04/2024

Доведеният син на Волен Сидеров му поиска оставката

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров не отрече публикации в пресата, че евродепутатът от партията му и негов доведен син Димитър Стоянов е поискал оставката му. „Заседанията на парламентарната група са закрити…оставка на лидера на партията се иска пред Националния сбор на „Атака“, каза Сидеров, помолен да коментира информациите, че Стоянов е поискал той да се оттегли като лидер на формацията по време на заседание на парламентарната група.

Повод за исканата от Стоянов оставка било лошото представяне на „Атака“ на отминалите наскоро президентски и местни избори.

„Питайте го него дали ми е искал оставката“, каза Волен Сидеров. Самият Стоянов не е коментирал темата, а телефонът му е изключен.На последващи множество въпроси, лидерът на „Атака“ продължи да отговаря, че евродепутатът е пълнолетен човек и той може да каже какво е правил и какво не. А също и, че оставка се иска пред висшия партиен форум.

След неколкократни запитвания, Волен Сидеров само каза, че чувал слухове, че му е искана оставката, както от Димитър Стоянов, така и от други хора. Това е част от офанзивата, която ГЕРБ и лично нейният лидер Бойко Борисов води срещу „Атака“. Планът включвал „обработка на депутати, привличане и купуване, включително и сплашване“. Явно този план върви и по отношение на Димитър Стоянов, допълни лидерът на „Атака“.

dnevnik.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *