20/04/2024

Танци и песни в бeзплатно шоу за децата в Пловдив

Най-сигурният начин да накарате вашето дете да сияе от щастие, да бъде сред връстниците си и да попива изкуство, е да го заведете там, където е забавлението. А то е всеки уикенд в мол „Галерия Пловдив”. Екипът на търговско-развлекателния комплекс отлично знае, че децата усещат най-добре празника с музика, танци и много усмивки. Затова се грижи да предлага на малчуганите и техните семейства весели купони – при това абсолютно безплатно.

Тази събота, 16 октомври, подиума в източния атриум на мол „Галерия Пловдив” изпълниха с настроение и емоция танцьори и певци от няколко пловдивски студия за млади таланти. Концертната програма започна точно в 12 часа с гореща самба на грациите от танцово студио „Уинд спейс” към Сдружение за култура, изкуство и спорт „Немезида”. Под зоркото око на техния ръководител  Мариана Данева красивите момичета разходиха публиката по света. В Италия ни пренесоха с една пищна „Тарантела”, със страстен танц – в Индия. Неудържимо предизвикателни бяха те като „Дяволи”, а с ритъма на хип-хопа вдигнаха градуса на настроението и на сцената към тях се присъединиха още 50 деца от публиката.

Истински звезди – изпълнители на евъргрийни, бяха Стефани Илиева и Екатерина Петричева от Естрадно студио „Прима” към Общински детски комплекс с ръководител Теодора Чернева. Те придадоха привкус на шоу-матине колкото за деца, толкова и за възрастни.

Парадът на детските таланти продължи повече от два часа. Звуци и песни озвучаваха целия мол, клиенти се разхождаха с препълнени с покупки колички из галериите, докато малчуганите се забавляваха в атриума и пътешестваха в чудния свят на музиката и танца с усмивка и настроение.

Екипът на мол „Галерия Пловдив” продължава политиката си за провеждане на тематични събития в различните зони на най-големия в Южна България търговско-развлекателен комплекс. Така слоганът на мола „Град в града” придобива конкретна реалност – тук наистина е един град от всичко – магазини, забавления, спорт, сцени, арт живот и многобройни срещи с утвърдени творци и с малки таланти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *