19/04/2024

Ти не си болен, ти си жаден! ( видео)

Възможно ли е лечение на болести като диабет, алергии, астма, язва и др. само с вода?!

Стряскащото „ДА” идва от иранския лекар Ф. Батманжелидж. И още: „Ти не си болен, ти си жаден” твърди той. В края на 80-те години лекарят открива метод за лечение на организма, който практически възстановява жизнените функции на всички негови органи. Здравната организация на САЩ обаче и досега отказва да го популяризира.
Д-р Ф. Батманжелидж завършва Лондонския университет, студент е на Александър Флеминг, откривателят на пеницилина. Това, което д-р Ф. Батманжелидж представя в своите книги е резултат от двадесетгодишна непрекъсната изследователска дейност и учение. В тях авторът обяснява как дехидратацията (обезводняването) е причина за повечето здравословни проблеми. Продължителната дехидратация води до трайни промени в организма, които се проявяват в началото като симптоми, а впоследствие като сериозни заболявания.
Информацията и препоръките за приема на вода се основават на обширната научноизследователска дейност и личен опит върху метаболизма на водата в тялото. Намерението му е само да предложи информация за важността на водата за доброто физическо здраве и за вредния ефект на обезводняването от детството до старостта.

Каква е РЕЦЕПТАТА?  На 1 кг телесно тегло е необходимо да се приемат 30 мл обикновена чешмяна или чиста плани­нска вода /не минерална/ като на 1 л вода се слагат 1,5 грама морска или каменна сол (не готварска!). Водата се разделя на 6 дози и се приема по една доза половин до 1 час преди хранене (закуска, обяд, вечеря) и 2,5 часа след нахранване, т. е. общо 6 дози. Само режимът на пиене на та­зи вода със сол дава фантастичен резултат. Тази смес от вода и сол спомага за възстановяване на физико-химичните реакции в тялото, сваля излишния холестерол, прочиства кръвните, водните и нервните пътища в организма и му позволява сам да се лекува: необходим е период от 9-10 дни, за да се самоизлекува без лекарствени препарати.

Описан е дори случай на излекуван по този начин англичанин, болен от СПИН!

Досега има сведения за лечението на диабет, хипертония, запек, ставни проблеми, затлъстяване, сърдечни и неврологични проблеми, алергии и много други. Кожата се подмладява. И което е най-важно, НЯМА ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ. Трябва обаче да се отбележи, че има хора, които по принцип пият минимално количество вода – те трябва да достигнат постепенно до необходимото количество. Солта не бива да плаши хипертониците – тя е толкова, колкото е физиологичния разтвор на тялото.
Според автора, след 20 годишна възраст всички хора трябва да спазват този режим, за да не прибягват до ле­карски услуги и лекарства.

30dumi.eu

One thought on “Ти не си болен, ти си жаден! ( видео)

  1. И кой ще ми каже за диабет и високо кръвно налягане колко време да се пие подсолената вода и ако има определен срок и се достигне, след него трябва ли да се подновява пак пиенето на подсолена вода?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *