19/04/2024

Рууни: Истина ли е, че тоалетните в България смърдят ужасно?

Димитър Бербатов е бил засипан от серия въпроси, изстреляни от съотборника му в Манчестър Юнайтед Уейн Рууни, съобщиха източници на БЛИЦ, приближени до бившия капитан на България. На 1 септември звездата на английския национален отбор ще пристигне за първи път у нас. На другия ден от 21,15 часа започва европейската квалификация между двата тима.Рууни проявил любопитство за живота в България и състоянието на стадионите. Той припомнил едно изказване на Алън Шиърър, което бившият нападател на Англия направи след последния мач на “трите лъва” в София. На 9 юни 1999 година, когато бе последният двубой на Стоичков за националния, нашите и англичаните завършиха 1:1 на родна територия. Срещата отново бе евроквалификация и се игра на “Армията”. Тогава Шиърър възкликна, че тоалетните на стадиона миришат ужасяващо и никога досега в своята кариера той не е бил атакуван от подобна смрад. На другата сутрин изявлението на легендарния стрелец се пръкна на абсолютно всички вестници на Острова.

“Вярно ли е, че кенефите на стадионите ви смърдят? Имате ли редовно ток и топла вода или ви ги спират?”, попитал Рууни къде на шега, къде насериозно.

На Бербо му се наложило да обяснява, че в момента състоянието на стадионите у нас, а и на стандарта на живот, са далеч по-добри отпреди 12 години. И че родината ни няма нищо общо със страните от Третия свят. Освен това Митко посъветвал съотборника си в Юнайтед да не вярва много, много на негативните статии, които се появяват в западната преса по адрес на България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *