20/04/2024

След билбордовете и сайт уволнява премиера Бойко Борисов

Страница в интернет на адрес www.uvolnenie.org/?show=howto, също уволнява премиера Бойко Борисов. Акцията идва ден, след като на входовете на София се появиха билбордове със заканата „Ще уволня Бойко Борисов“. И досега никой не признава авторство на инициативата.

„Хронометърът вече работи! Повече информация ще научите на 17.07.2011 в 13 ч.“, пише на сайта. Часовник отброява оставащите дни, часове и минути до неделния ден.

На страницата има още снимка на премиера и възможност за гласуване – до 11.30 часа тази сутрин 813 бяха „уволнили“ Борисов.

Надписът „Ще уволня Бойко Борисов“ се появи седмица след като в социалната мрежа „Фейсбук“ беше обявен „Ден без Бойко Борисов“. Заради масовото участие на млади активисти на БСП в инициативата първите подозрения за авторство на новата кампания паднаха върху тях. От младежката организация отрекоха да имат нещо общо. Лидерът на РЗС Яне Янев, който агитираше чрез множество билбордове за изборите 2009 г., също се разграничи. Кандидатът за президент Алексей Петров заяви пред БГНЕС, че няма нищо общо.

Проверка на „Дневник“ показа, че билбордовете са собственост на DMD Consult, но от рекламната агенция отказаха да съобщят кой е поръчал четирите пана извън границите на столицата и докога са наети. Симона Станойкова от DMD Consult каза обаче, че същият наемател е ангажирал още близо 100 билборда, без да уточни дали става дума само за София.

dnevnik.bg

2 thoughts on “След билбордовете и сайт уволнява премиера Бойко Борисов

  1. Огън и жупел срещу Б.Б. за некадърното му управление.? години продължава да се оправдава с предишните.
    За България ще е е по-добре да го пенсионират предсрочно, да му осигурят 1 ножица, 1 вагон с лентички и да го отпратят в Банкя да си реже колкото иска.

  2. Огън и жупел срещу Б.Б. заради некадрното му управление. На когото всички преди него са му виновни.
    За страната ще е по-полезно ако го пенсионират предсрочно, като му осигурят 1 ножица, 1 вагон с лентички и да го отпратят в Банкя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *