16/04/2024

Бате Енчо празнува Еньовден на 25 юни с децата на Пловдив

Всеки ден е Еньовден, където е бате Енчо, казва актьорът Енчо Данаилов, еднакво познат и на малчугани и на родители от детското телевизионно шоу “Кой е по-по-най?”. Вместо на 24 юни, когато се отбелязва по традиция Еньовден, той ще празнува на 25 юни.

При това във възможно най-многобройната компания – Бате Енчо кани всички деца на Пловдив и техните родители да се веселят заедно с него от 11 часа на 25 юни, събота, в мол „Галерия Пловдив” /в атриума до стената за катерене/. Входът е свободен!!!

Вместо да получава подаръци като именник любимецът на българските малчугани е подготвил цял куп награди и изненади. Как са се забавлявали децата преди векове, когато е нямало телевизия и компютри? Елате и ще видите като се включите в детските игри от едно време, отправя покана към всички малки и големи палавници Бате Енчо. Очаквам публиката да е участник, а не само наблюдател на забавленията, допълва той. С шоуто, което е подготвил за пловдивчани, той вече е спечелил сърцата на малчуганите в Япония и Англия.

Ще има гадания и предсказания, ще избираме „Еньова буля“, обещава най-забавният детски водещ. Той приканва децата да донесат билки и треви, за да сплетат заедно венци. А ако някой от палавниците е в народна носия, както Бате Енчо ще бъде, това ще допълнителен красив нюанс към празника.

Малки и големи пловдивчани, гости на града, заповядайте, заедно да преоткрием магията на Еньовден в мол „Галерия Пловдив” на 25 юни от 11 часа! Входът е свободен!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *