29/03/2024

Американските астронавти са видели шокиращи неща на Луната! – видео

Луноходът на първите хора – Армстронг и Олдрин, стъпили на Луната

Американският вестник „Ню Йорк Таймс” публикува истинска сензация: На луната е открит скелет на…човек! Такава зашеметяваща новина не изглежда никак обичайна за този солиден вестник. Той се позовава на признат авторитет – водещия китайски астрофизик Мао Кан.

Да се отхвърля изявлението на този астрофизик е неразумно. Именно Мао Кан през зимата на 1988 г. предизвика шок в целия научен свят, показвайки на конференция в Пекин фотографии на следи от боси човешки крака върху лунната повърхност. При това заявил, че е получил тези снимки от надежден източник от САЩ.

По думите на Мао Кан снимките на скелета от втората партида фотографии е получена от същия източник.

От техническа гледна точка тук няма нищо невъзможно. Съвременната оптика е на такова ниво, че може ясно да фиксира от орбитален спътник дори заглавието във вестник, разстлан върху земята. А на Луната, където няма атмосфера, може да се прочете и целият вестникарски текст. Въпросът е в това: Дали действително по Луната е ходил човек, който после е загинал и се е превърнал в скелет. И защо американците, притежаващи тези фотографии, не побързали да ги споделят с научния свят.

На втората част от въпроса е лесно да се отговори. Космосът е стратегическа област и този, който владее неговите тайни, е по-силен от потенциалните си противници. Не напразно американците почти половин век скривали истината за извънземния космически кораб, катастрофирал на територията на Южна Америка.

Много по-сложно е да се отговори на първата част на въпроса. Нека погледнем в близкото минало. В началото на 70-те години сензационната фотография обиколи целия свят. Малко по-рано светът научи за едно сензационно откритие: Всички живи същества на Земята – от бактерията, до слона, включително и човекът, са с един и същ биологичен код. А според всички теории за произхода и еволюцията на живота това просто е невъзможно. Но в действителност е възможно.

И тогава най-смелите умове достигнаха до „взривяващата” идея: Животът на Земята е с изкуствен произход. Нашата планета е изследователска лаборатория, на която някои Висш Разум експериментира с всевъзможни варианти на еволюцията. От тук – и това огромно разнообразие на живота, и на природните условия на тази удивително малка планета. Така излиза, че учените глави напразно са се присмивали над фантазиите на пишещите братя.

На хумористите съвсем не им беше до смях, когато американският астронавт Нийл Армстронг – първият, прелетял над обратната страна на Луната, изведнъж видял такова шокиращо нещо, че забравяйки за инструкциите, започнал да крещи в микрофона: „Виждам космически кораби! Те са тук! Навярно двайсет!”

Службата за управление на полета реагирала мигновено, тук връзката била прекъсната и Армстронг повече за чуждопланетни кораби не заеквал. А неговият знаменит възглас НАСА неловко отрече.

Но и по-отдалечената перспектива поставя зашеметяващи загадки. На първо място: Какво е самата Луна? Откъде се е появила на земния небосклон? Нали преди 20 хиляди години нея въобще я е нямало? Астрономите достигнали до мнението, че тя е пристигнала от някъде – от дълбините на галактиката. Възможно – заедно с отпечатъците на боси крака и скелета на Луната. Забележителното е, че отказвайки се да коментира това съобщение, никой от  американските отговорни лица не се е решил да го опровергае.

Както вече стана дума съвременната космическа оптика позволява да бъдат разглеждани и най-малките детайли. Тези детайли правят тази история още по-загадъчна. Така човекът, чийто скелет е изобразен на снимката, съдейки по всичко, докато е бил жив е носил…джинси. А тъй като на скелета липсват някои части, излиза, че смъртта на този човек е била насилствена.

Може да се предположи, че са го убили на друго място, а значително по-късно е изхвърлен на Луната. Ако той е бил убит на Луната, нямаше да се съхрани скелет, а цял труп – в безвъздушното пространство на Луната разложението на тъканите е невъзможно.

Може да се правят много догадки за това кой е бил този човек и как той е попаднал на Луната. Неизбежно е да си спомним безбройните слухове за хора, похитени от извънземни и изчезнали безследно. Но не разполагаме ли вече с ключ към тази загадка? Доктор Мао Кан е уверен в това и го заяви пред целия свят:

„Аз разполагам с документи и писма, доказващи, че следите от човека на лунната повърхност са били пресни и че скелетът, безспорно, принадлежи на човек. Въпросът е в това по какъв начин човешките следи и човешкият скелет са попаднали на Луната. Това, очевидно, може да се обясни с вмешателството на извънземни живи същества. Но това ние никога няма да узнаем докато американците не предоставят на обществеността цялата секретна информация, с която разполагат”.

Нека си припомним коментара на Ванга за първия полет на човека до Луната, който тя направи още по социалистическо време: „Те не разказаха дори колкото синапено зрънце от това, което видяха на Луната“!

newsland.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *