26/04/2024

Кой „намекна“ на земляните да не се пречкат по Луната?!

Кула, висока 20 мили! Виси в лунното Море на кризата

Първа част

Това, което разказва ученият Ричард Хогланд прилича повече на фантастика. Той твърди, че още преди 40 години на Луната са намерени следи от древна и явно – извънземна цивилизация. Но НАСА заповядала фото свидетелствата за това откритие да бъдат унищожени. Кен Джонстън обаче си направил оглушки и скрил някои фотоси.

Накратко: Джонстън и Хогланд твърят, че астронавтите  от мисията „Аполо” открили на луната архитектурни и технологически следи от древни цивилизации и ги фотографирали. Освен това те владеели и антигравитационна технология. Всички тези данни НАСА скрила от обществеността. На Джонстън, който отговарял за фото информацията в лунните мисии, му било разпоредено да унищожи всички снимки, но той тайно не се подчинил и ги запазил.

На кадрите са изобразени развалини от градове, огромни сферични обекти от материал, приличащ на стъкло, огромни КМЕННИ кули и замъци, които ВИСЯТ!  над лунната повърхност! Според двамата учени НАСА знаела за това отдавна, но засекретила информацията.

Минали почти десетилетия преди Джонстън да реши да направи публични тези фотографии. „ Все едно – нямам какво да губя. С НАСА се скарах и мен ме уволниха”, обяснява Джонстън. В отговор на тези сензационни изявления НАСА пази тайнствено мълчание.

MK.ru успя да научи подробности от първа ръка. Ето ексклузивното интервю на организаторите на специалната пресконференция с консултанта на НАСА след завършването на програмата „Аполо”, основател и главен изследовател на организацията Enterprise Mission Ричард Хогланд (Richard C. Hoagland).

Ричард Хогланд

Защо вие с Кен Джонсън решихте да обнародвате тези секретни данни чак сега? Защо не го направихте по-рано? Страхувахте ли се от нещо?

Още през 1996 година Кен Джонстън, аз и още няколко бивши инженери и учени от НАСА взехме участие в конференция в Клуба на националната преса във Вашингтон. Основната тема на нея беше скритите от НАСА снимки на „Аполо”, на които са запечатани древни лунни развалини. И още тогава Кен каза за това, как неговото началство в НАСА му заповядало да унищожи тези снимки. И още тогава той показа на пресата няколко от тези фотографии, които въпреки заповедта, съхранил. На тях са изобразени доказателства за извънземна цивилизация. Но съдейки по всичко на никой тогава не му беше до това.

Сега обаче, когато неочаквано на различни официални сайтове на НАСА се появиха стотици от тези снимки, потвърждаващи всичко, за което говори Джонстън през 1996 г. , аз реших, че е време отново да издигна глас. Благодарение на интернет хората по целия свят /включително и обикновените граждани, журналисти, и честни учени от НАСА/ могат абсолютно безпроблемно да влязат в сайтовете на НАСА, имената на които обнародвахме, и да изтеглят тези удивителни снимки.

Ние никога не сме се страхували. Но на нас не ни се удаваше да направим така, че да се отнасят към нашите твърдения сериозно.

Не се ли боите, че НАСА или американското правителство ще започне да ви преследва. Все пак сте разкрили секретна информация?

Не. Другите информатори от редиците на НАСА, на които не им достига мъжеството на Кен Джонсън да излязат пред медиите, вече публикуваха много от тези снимки на различните сайтове на космическата агенция. Те разкриват истината. Тези фотографии са с отлична резолюция. Те потвърждават всичко, което Джонстън каза още през 1996 година. Ако сега някой се опита да ми запуши устата или тази на Джонстън, това само ще се превърне в политическо потвърждение за това, което ние говорихме по-рано. А именно – че през цялото време НАСА е скривала ИСТИНСКАТА Луна…

Какво е мнението ви за откритата цивилизация на Луната? Имаме ли работа с поредната нова Атлантида?

Аз смятам, че проектът „Аполо” потвърди съществуването на удивителни древни, но все пак НЕ човешки цивилизации на Луната. Но ние успяхме да обнародваме само малка част от информацията, получена от НАСА за древни, отдавна загубени човешки цивилизации, които свидетелстват за това, че някога хората са населявали цялата Слънчева система. За това свидетелстват данните, получени от Марс, те също са засекретени от НАСА.

Вие питате дали на Луната са намерени развалини от нова Атлантида? Като начало на мен ми се струва , че е по правилно да се каже „Стара Атлантида”. Развитието на науката на тази цивилизация позволявала пътешествия от Земята на Луната преди хиляди, а може би и милиони, години както и да изградят там съоръжения от материал, който напомня на стъкло. За това може да се съди по публикуваните материали.

Съществува древноегипетски мит за бога на мъдростта Тот, който се бил спуснал на земята от Луната. Той обучил хората да говорят, дал им писменост, познания в архитектурата и т.н. Да потвърдим теорията за съществуване на цивилизации на Луната или пък да я опровергаем можем само заедно. Необходимо е на Луната да се изпрати съвместна експедиция от различни народи, а не да враждуваме. Трябва да претворим в живота неосъщественият план на Никита Хрушчов и Джон Кенеди.

Следва продължение

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *