29/03/2024

Помиярникът, наречен ченгесария България!

Мирише, та се не трае

Не един и двама в тази държава са били тревога за това, че бившата Държавна сигурност в България не е обезвредена, че тя коли и беси вече повече от 20 години! И че всъщност тя е на власт през всичките тези години.

А единствената й цел е само една: пари, много пари, милиарди пари, изгребвани методично без отдих година след година нечовешки безмилостно от все по-обедняващия български народ!

Последният удар срещу правителството е поредното очевадно доказателство за всичко това. И най-тъжното е, че в този мръсен ченгесарски театър, на който сме свидетели през последните дни, в който участваме без някой да ни е питал дали искаме, е в услуга на други ченгесари от най-долнопробен тип – разбирайте насочен срещу хората и човещината въобще – КГБ.

Заради няколко милиарда повече са способни да съсипват цели държави, да унищожават цели народи. А и те както и бедните като опънат краката на изток, милиардите за нищо не могат да им послужат. Но докато са живи – ламтят ли, ламтят и мачкат ли, мачкат…

Фукливият Бойко Борисов, който в прав текст заяви по Нова телевизия, че повече няма да се явява в техни предавания, защото не пратили екип да отрази посещението му при Дилма Русеф в Бразилия, си го получи. Скроиха му шапката. И в момента въобще не му е до фукня и нарцисизъм въобще.

Смазаха го с компромати и СРС-та. Ако наистина ги е говорил тези неща за Мишо Бирата и за Леденика , значи и този път не сме случили на премиер. Но нека да сме справедливи, за разлика от управниците ни, и да не забравяме за чудесата на техниката и за невероятните имитатори на гласове, които живеят в България от край време.

Каква е истината – както често се случва в действителността българска, май никога няма да узнаем. Но това, което със сигурност отсега може да се каже е, че целия свят започна отново да говори с подигравка и обидно снисхождение за България.

Но ако сме честни, не може да не кажем: Господ да пази Бойко Борисов! Господ да го освести! Да му даде сили да не клекне пред тези мръсни продажници, които клатушкат в момента цялата държава!

А ако се огъне или пък още по-лошо – не дай Боже да е от отбора на тези продажници…

Тежко ни! Настина – тежко ни! Няма надежда, няма управия! Няма смисъл! Само емиграцията ще спаси младите. Останалите – те си знаят какво ги чака…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *