28/03/2024

Хилари Клинтън завидяла на Бойко! Да бе, да!

Госпожа Клинтън демнстрира завистта си към Бойко Борисов

Суетата и нарцисизмът на нашия премиер Бойко Борисов  прекрачиха всички граници. Неадекватните фукни започнаха още преди отлитането му за Бразилия за клетвата на Дилма Русеф като президент на най-мощната държава в Латинска Америка.

Той не пропусна да подчертае, че от цяла Европа, само той е поканен за церемонията.

Сега пък се оказа, че благодарение на него дипломат № 1 на най-мощната държава в света – Хилари Клинтън също ни завидяла!

Съединените щати и дори Португалия ни завиждат за топлото посрещане на българската делегация. Клинтън още с първите си думи каза, че България вече има толкова връзки в Бразилия, толкова важен човек. И португалският премиер Сократиш също ни завидя, каза пред камерите Борисов, а от устата и от очите му направо се изливаше мед и масло.

Да бе, да! Клинтън навярно умира от завист към Бойко Борисов и България! Сигурно си казва на ум: трябва да е голям кеф да управляваш държава, която списание „Икономист” определи като най-тъжното място на света”. Сигурно си е истинско удоволствие да си начело на държава, в която всяка година се крадат милиарди – чрез контрабанда, чрез манипулирани обществени поръчки, чрез мафията, която си има цяла държава, на която й се разнася славата като най-корумпираната в Европа…

Освести се бе, човече! Скръцни със зъби на пиарите си! Като толкова искаш да се похвалиш, направи така, че същите тези думи – че само ти си сайдисания за церемонията, че са ти завидели за прегръдките с Дилма, деликатно и дискретно да го подхвърлят на журналистите твоите подчинени. Повярвай – ефектът и за теб ще е по-голям.

Но най-важното – и за България ще е по-голям.

Няма и две години от мандата на този човек и властовият нагон /както го определя Фройд/ вече тотално притъпи всякаква мярка у него. До толкова, че опонентите му, които много хора в България не понасят също като него, взеха да изглеждат по-симпатични. Или поне – по-възпитани…

На какво ли ще се нагледаме оттук нататък – има доста време до края…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *