28/03/2024

Службите погнаха разобличителя на зверствата в Ирак и Афганистан!

Службите на САЩ се заканиха и вече преследват из цял свят създателя на сайта Уикилийкс Джулиън Асандж.

Той  взриви световната общественост с документалните си разкрития, в това число и с видeо материали, за зверствата на САЩ и НАТО срещу цивилни граждани в Ирак и Афганистан, за официалната доктрина на САЩ за износ на тероризъм, Той  удари по американската дипломация из цял свят, чиито доклади до началството показват истинските цели и съвсем не дипломатичното отношение към страните домакини.

След публикуването на стотици хиляди секретни документи от Ирак и Афганистан при пътуване на австралиеца до Швеция, той бе обвинен в изнасилване – още подробности вижте ТУК. Дни след това оплакващите се от сексуалното издевателство дами се отметнаха от иска си. След още няколко дни – пак се оплакаха…

Кой крив, кой прав в тази история – не сме свидетели, значи е смешно да вземаме страна. Иначе е впечатляващ фактът как в угода на някои служби това обвинение им дойде дюшеш и тъкмо навреме, та белким спрат разобличаващите и често – разтърсващите с чудовищните престъпления срещу хората и човечеството въобще в Близкия Изток, разкрития.

Пък и Асандж има навика да подгрява публиката, преди да хвърли поредната си компрометираща бомба срещу начина, по който големите безмилостно и безпардонно управляват света.

Някои искрено се смеят на това обвинение в изнасилване не заради горния прогнозируем сценарий, чието изпълнение започна. А защото смятат, че Асандж е с хомосексуална ориентация. И като се загледа човек в снимките и излъчването му – остава с чувството, че са прави. А все пак сексуално пострадалите в Швеция са жени. Виж, ако бяха мъже…Но има време, и на такова обвинение можем да станем свидетели.

Твърденията, че Асандж лекомислено нанася непоправими и несправедливи щети най-вече на САЩ, защо те като едни истински патриоти защитават интересите на страната си, са пропаганда от Гьобелсов тип. Тогава защо така колективно плюем чудовището Хитлер? Не е ли време и него да обявим за герой и еталон за патриотите? И той с интересите на Германия е оправдавал престъпленията си срещу човечеството.

Какъвто и да е Асандж – гей или човек, който не умее да се контролира в леглото с жени – краката трябва да му целуваме на този човек: за идеята за разобличаването на лицемерието на големите, за убийствата, които извършват в името на икономическите си интереси! Не че не си го знаехме и преди, но друго си е документът – черно на бяло е.

Дано след това световно земетресение настъпят по-добри времена и за Земята, и за всички човеци по нея! Не само за живеещите в САЩ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *