16/04/2024

БГ ясновидец: Идва матриархат!

Ясновидецът Божидар Караджов

В света настъпва матриархат. Но това не бива да плаши мъжете. Дама ще стане министър-председател на Русия и то – скоро. Въобще – все повече жени ще навлизат във високата политика.

Това са само част от предсказанията на Божидар Каораджов, които той съобщи в Пловдив. За България обаче засега не вижда скоро представителка на нежния пол да оглави кабинета.

Ясновидецът, който предсказа с най-голяма точност газовата криза и
екокатастрофата по река Дунав, представи в Пловдив най-новата си книга „Децата индиго“, издадена от „Стандарт“. Премиерата бе по покана на собственика на издателство „Хермес“ Стою Вартоломеев и се състоя в най-голямата книжарница на фирмата в центъра на Пловдив.

Десетките почитатели на Караджов едва се побраха в салона. Надпреварваха се да задават въпроси за децата, призвани да спасят света и наричани от нас шестата раса.

Трябва да намерим правилния поход към детето индиго, иначе то ще ни накаже,
обясни Караджов. По думите му индиго почти винаги развиват заболявания, като
най-честите са аутизъм и дислексия. Това обаче не означава, че трябва да ги
третираме като различни. В повечето случаи те са много по-интелигентни не само

от връстниците си, но и от по-възрастната част от човечеството.

Най-важното е, когато след единадесетата си година изживяват преходен период, да не ги тъпчем с медикаменти. Полезно за децата индиго е да гледат течаща вода, най-добре голяма река или пък да драскат с червен химикал. Това сваля напрежението им, обясни предсказателят.

В Пловдив той разказа и интересни случаи от своята практика, когато се е срещал
с деца индиго и е помагал за постигане на душевното им равновесие. Припомни, че отговори на много от въпросите, които възникнаха по време на разговора му с
феновете му, са дадени в книгата, чиято премиера предстои в още няколко града в
страната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *