18/04/2024

Осъдиха истерясала кавгаджийка от опашка за новите паспорти

Снимка на Монитор

Почти до бой стигнаха инервени до краен предел от чакането за новите лични документи във Варна. Жени влязоха в във война за ред пред гишето за нови паспорти в IV РПУ.  30-годишната Антоанета Мехмед изблъска 50-годишна съперничка за ред и бе арестувана от полицая, който охранява гишето в заключено помещение.

На излизане от сградата обаче вбесената Антоанета успяла да грабне тетрадката със списъка начакащите и скъсала няколко листа.

На Мехмед бе съставен акт и същия ден Варненският районен съд й наложи глоба от 100 лв. Тя остана в ареста 24 часа и трябва да бъде пусната днес на свобода. „Имам болно дете и трябваше да напусна за малко опашката. Поисках да ми възстановят реда, но другите чакащи отказаха. Затова се ядосах“, обясни действията си пред съда Антоанета.

Според магистрати жената не изпълнила разпореждането на униформения служител да си тръгне или да се запише отново в тетрадката с чакащите граждани, а нахълтала отново пред едно от гишетата на паспортна служба и започнала да се кара със служителките и да изблъсква останалите хора.

Наложило се полицаят да изведе принудително Антоанета, но тя
успяла да грабне тетрадката. След инцидента се наложило дежурният полицай да преписва цяла вечер скъсаните от Антоанета списъци с имена.

„Това, което става тук, не е редно. Не може да дойдеш да се запишеш и да не знаеш кой ден ще успееш да влезеш“, оплака се Нейка Горбанова, която вчера нямаше надежда да се добере до гишето.

Източник: 24chasa

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *