29/03/2024

Астроложка: Сатурн и Нептун предизвикват бедствията

Планетите Сатурн и Плутон са виновни за зачестилите разрушителни земетресения на планетата ни, твърди астроложката Мария Майсторова. „Булдозерът“ на зодиака, както наричат Плутон, в момента според нея действа разрушително.

Това създава възможности за земетресения в различни точки на нашата планета, изригване на вулкани, тежки инциденти по пътищата. С това е свързан и проблемът в чилийските мини, при който под земята са 33-ма работници вече повече от 3 седмици.

Ретроградният Плутон създава много напрежение в земните недра, в духовен план обачетой има за задача и да разчисти „терена“ за ново мислене, за нова култура, твърди Майсторова пред Стандарт. По думите й всичко, което се случва сега, цели да промени мисленето на хората – да забравят егоизма си и да се обединят около добри каузи. Земята е пропита от агресия и престъпления, Вселената повече няма да толерира хорската лошотия, каза още специалистката по разчитане на звездните знаци.

Ставащите напоследък катастрофи със самолети пък се дължат на планетата Уран. Негативното влияние се е засилило след слънчевото затъмнение на 11 юли. Природният феномен бе наблюдаван от много страни, включително и в Индонезия, където пак удари мощно земетресение. Отрицателното въздействие на затъмнението ще продължи до края на годината. Слънчевите бури засилват магнетизма на Земята. Това предизвиква силни ветрове и стихии като урагана Ърл, който вилня в няколко американски щата.

Обострят се и хроничните болести, обясни още астроложката. Много възрастни хора със сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно и други сериозни проблеми ще се почувстват зле, няма да имат сили. Това, което могат да направят, е да си почиват повече, за да понесат по-леко силните планетарни въздействия.

Шансът на България бе, че от територията на страната ни затъмнението не можеше да се наблюдава, изтъква Мария Майсторова. Тя обаче допълва, че страните в земния знак Козирог са най-застрашени от негативните влияния, а именно Мексико, Перу, Индия, Пакистан, България. Неслучайно Перу е една от страните, която също се люля вчера. Преди дни макар и слабо бе усетено и земетресение в София. Според изчисленията на астролози има опасност от нови трусове у нас около средата и края на септември.

Влияние ще окажат нови слънчеви бури, които ще усилят земното магнитно поле в негативен план. Хората не бива да се паникьосват, страхът не помага, а пречи, изтъкна Мария Майсторова. По думите й най-тежките месеци през тази година са юли, август и септември. На 8 и 9 декември ще има нова критична ситуация за целия свят, тъй като ще има точно съединение между войнствената планета Марс, Плутон и Северния Лунен възел. Не са изключени и военни конфликти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *