19/04/2024

Първият циганин – президент на България, неграмотен и крадлив?!!!!

Рано или късно стопанин на тази сграда ще стане човек от ромски произход

По-скоро рано, отколкото късно, стопанин на българското президентство ще стане циганин или може би – циганка. Хич не се съмнявайте в това! Ще си имаме и министър-председател ром. /Още подробности – вижте тук/

Ние се топим, те се размножават като за световно. Кой крив, кой прав в тази надпревара на гените вече е все тая. В края на краищата нищо не става без волята Божия…Очевидно в Божествения план влиза сценарият да се научим да живеем заедно. Не само поради нашето високомерие обаче, но и заради манталитета, шокиращата нечистоплътност и кражбите, които са национална черта на циганите, същите, които смятат, че изглеждат по-чисти и по-честни, когато се наричат роми, но нещо все повече не се разбираме напоследък.

Но хайде да бъдем честни: най-много милиони в лева и в евро не са откраднати в тази държава от циганите. Най-големите мафиоти не са роми, а процентът на извършените убийства също не е в полза на българския етнос.

Истината е, че ежечасната, ежемесечна, целогодишна, многогодишна бедност превръща в скотове и българи, и роми. Истината е, че има българи, които вонят на некъпано с месеци от 100 метра много повече и от циганите дори…

Истината е, че десетилетия наред не можем да си направим държавата добро и желано за всички място за живеене – нито за българи, нито за цигани. В тази страна нормално пребивават и живеят само няколко процента от населението. Много от тях са или крадливи, или престъпници, което е едно и също.

Докато гнусливо се отказваме дори да помислим какво предстои, проблемът не само че няма да се решава, но и опасно и подмолно ще провокира напрежение. Много сме закъснели, но по-добре късно, отколкото никога. Държавата незабавно трябва да започне да действа.

И най-напред – от образованието. Всички деца в предучилищна възраст са любознателни и са като попивателни. Още в забавачките, в които задължително трябва да влязат всички ромски деца, да се започва не от буквите, а от обучение за това как и колко пъти и как се използва за цялото тяло сапунът, как се работи с четката за зъби и т.н.

Чак след това да дойдат числата. И буквите – и български, и английски…

Иначе наистина лошо ни се пише…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *