28/03/2024

НЛО катастрофира в Мексико, лекари правят аутопсия на извънземно

Уфолози от цял свят събират и непрекъснато публикуват доказателства за това, че Земята неведнъж е посещавана от извънземни. Нещо повече: някои от тях твърдят, че космическите пришълци са постоянно между нас. Титулувани учени пък непрестанно отричат и иронизират тези истории. Ето един от малко известните факти за катастрофа на НЛО в Мексико.

През 1980 година френското списание ‘Ла Решер“ публикува документ от бивш американски войник, член на екипажа, открил разбит извънземен кораб в покрайнините на село Азтец в Мексико.

Той прилага и показанията на двама войскови лекари, които непосредствено след катастрофата, участвали в аутопсия на намереното извънземно същество. То било високо 90 см., главата представлявала 1/5 от цялото му тяло (при човека е 1/7). Потвърдена била липсата на гласни струни, език, зъби, черен дроб, бъбреци, панкреас и положи органи. Вместо кръв имало жълто-зеленикава течност, която при съприкосновение с въздуха се изпарявала, без да оставя следа.

Интересното е, че подобен случай е регистриран и през 1947 година край селището Розуел в американския  щат Ню Мексико, където катастрофира НЛО. Там са намерени три същества, за едното от които се твърди че макар и ранено, е било живо. Военните бързо се намесват и останките от летящата чиния заедно с извънземните „изчезнали“ без следа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *