20/04/2024

Култовата Сюзън Бойл издирва никому неизвестен талант за дует

Шотландката Сюзън Бойл търси талантлив свой почитател, с когото да изпълни дуетна песен за предстоящия си албум The Gift, съобщи АП.

Певицата спечели световна популярност с участието си в телевизионното предаване Britain’s Got Talent, а сега иска да се отблагодари на феновете си, като даде шанс на един от тях да стане известен, съобщава Дневник.

Желаещите да се пробват трябва да качат видеозапис с изпълнение на песента „Тиха нощ“ на страницата на певицата в YouTube. Крайният срок е 23 юли, а Бойл ще обяви победителя на 26 юли.

Шотландката се превърна в сензация, след като изпя песента „Сънувах сън“ (I Dreamed a Dream) в британското телевизионно състезание през април 2009 г. Само за няколко дни милиони зрители гледаха изпълнението й в YouTube и Бойл се превърна в световна звезда.

Певицата издаде първия си албум на 23 ноември 2009 г. В рамките на 6 седмици бяха продадени 9 милиона копия, което го направи най-продавания дебютен албум във Великобритания за всички времена.

През май 2010 г. списание Time нареди Бойл на 7-о място в класацията си за най-влиятелните личности на света. За сравнение, американският президент Барак Обама беше поставен на 21-во място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *