Бразилия хвърли вината за провала си в ЮАР върху… Мик Джагър

Мик Джагър, снимка на БГНЕС

В Бразилия откриха истинският виновник за ранното отпадане на селесао на Световното първенство по футбол. Това обаче не са футболистите на страната, нито дори треньорът Дунга, а… рок легендата Мик Джагър.

Интернет сайтовете в Бразилия отбелязаха, че фронтменът на Ролинг Стоунс е подкрепил петкратните световни шампиони при загубата им с 2:1 от Холандия в четвъртфиналите на турнира.

Преди това рок звездата даде подкрепата си за САЩ и Англия, съобщава Днес. И двата отбора обаче отпаднаха още на осминафиналите, и появяването на Мик Джагър на стадиона заедно с бразилския му син Лукас го превърна в лесна мишена и обвиняем за провала на бразилците.

„Проклятието на Мик Джагър продължава“, пише спортният ежедневник „Lance“ и добавя:

„С подкрепата си на САЩ, Англия и Бразилия, лидерът на британската рок банда донесе само загуби на фаворитите си на Световното първенство“.

„O Estado de Sao Paulo“ пък добавя: „След като отстрани САЩ, Англия и Бразилия, кой ли ще бъде следващия тим, който Мик Джагър ще подкрепи?“.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>