29/03/2024

Жените често послъгват в леглото. Кога и защо?

Дори и в най-здравите връзки се случва един от двамата партньори да излъже. Или и двамата. Нежният пол винаги е на мнение, че мъжете са тези, които послъгват по-често. Но за да сме докрай откровени, трябва да си признаем, че и на жените им се случва да премълчат истината.

Ето няколко неща от интимно естество, за които почти всяка жена е излъгала поне един път:

Размерът

Да-а, размерът има значение. Иска ни се да сме благородни и добри, затова понякога лъжем половинките си, че големината/дължината на мъжката им гордост не е толкова важна. Но истината е друга, нали? За по-голямо и съвършено удоволствие, размерът има значение, дори и да не го признаваме на глас.

Оргазъм

Според някои статистики (доста обезпокоителни) 60 % от жените симулират оргазъм в леглото. Причината е основно една – да не обидим половинката си, че не ни задоволява. Но лъжейки него, определено заблуждаваме и себе си. Имитирането на оргазъм в леглото е допълнителен стрес за нас и задълбочава проблема в леглото. Докога можем да се преструваме? По-добре е да поговорите с него и да опитате нови пози, или стимулации. Или просто този мъж не ви пасва в интимен план и е най-добре да се разделите.

„На всеки може да се случи“

Мъжът ви си е пийнал малко повече или пък е уморен, или… просто не му е станало. Следва конфузна ситуация в леглото, засрамена физиономия от негова страна, неудовлетвореност от ваша. Последвана е от репликата „Спокойно, на всеки може да се случи“.

Макар и да показвате подкрепата си, всъщност разочарованието е по-силно. Лъжата, че нищо не е станало (тъй де!) ще е от полза, само ако случката е еднократна. Ако обаче зачестят този род ситуации, може би е време да си поговорите сериозно и да потърсите специализирана помощ.

„Боли ме глава“/ „Уморена съм“

Класически фрази, които едва ли има жена, която да не ги е изричала в даден момент. Дали е от умора, стрес, скука, понякога се случва да нямаме силно желание за секс. И тогава на помощ идва „главоболието“. Е, дами, този номер минава, но не винаги. Затова избягвайте да го прилагате, съветва az-jenata.bg. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *