29/03/2024

Жена от Дупница, останала без дом, сложи край на живота си

Росица Цветкова – на 61 години от Дупница, се  нагълтала с антифриз на автогарата в Дупница и е издъхнала в интензивно отделение на общинската болница в града. Инцидентът е станал преди 5 дни, но още никой не е потърсил жената.

Лекарите и медицинските сестри от първо вътрешно отделение са издирвали близки и роднини на Росица, за да я погребат. Открили телефон на неин зет, най-вероятно съпруг на нейна сестра, който организирал погребението.

Лекари и медицински сестри коментираха, че Росица има дъщеря в Самоков, но тя не е дошла на погребението. Преди около месец Росица Цветкова продала къщата си в село Бураново, община Дупница, и капарирала гарсониера в блок 83 в жк “Бистрица” в града. Останалите пари обещала да даде, след като се нанесе в апартамента.

Не се знае по какви причини дъщеря й взела парите и Росица не успяла да плати апартамента и останала на улицата, разказваха запознати с трагедията на жената. Във фаталния ден жената се обадила на дъщеря си по телефона, че тръгва за Самоков при нея, но преди да се качи в автобуса в 9,30 часа сутринта, тя се нагълтала с голямо количество антифриз. След 10-15 минути изпаднала в кома.

Мадици коментираха, че Росица не е имала никакъв шанс да оцелее. Осем часа лекарският екип в реанимация се борил за живота й, но напразно.

Росица Цветкова преди години опитала да се самоубие, когато на 19-годишна възраст починала другата й дъщеря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *