25/04/2024

Най-новият милионер се крие – не се е явявал в централата на тотото

Милионите от падналия джакпот стоят непокътнати. Късметлията, който спечели рекордната печалба от тотото в размер на 6 575 225,42 лв., все още не се е обадил, съобщиха  от Българския спортен тотализатор.

За да получи колосалната сума, уцелилият числата на късмета трябва да отиде в централата на тотото до 2 август и да даде банкова сметка, по която да му преведат милионите. Тогава изтича 45-дневният срок, в който БСТ изплаща печалбите.

Щастливецът удари уникалния джакпот на 17 юни с обикновен фиш за 2,40 лв., пуснат в 9,09 ч на 16.06.2010 г. Сигурно човекът все още черпи приятели и роднини за невероятния късмет, който го споходи. Като успокои страстите, ще се обади и ще си прибере парите, коментират запалени играчи. Статистиката показва, че спечелилите големи суми от тотализатора не бързат да ги взимат веднага, твърди Стандарт.

Миналата година един от новоизлюпените милионери се появи с фиша ден преди да изтече крайният срок. От тотото обещават след крайния срок за получаване на печалбата да разкрият и любопитни подробности за това, как късметлията е избрал печелившата комбинация, суеверен ли е и как ще инвестира печалбата.

Общо през 2010 г. тото милионерите вече са четирима. За утрешния тираж  № 50 сборът от джакпотите в двете тегления на най-популярната игра „6 от 49“ надхвърли 1,2 млн. лв. Така участниците във всяко едно от тегленията могат да спечелят по над 600 000 лева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *