28/03/2024

Майка си направи тату с прах от умрелия си син

Майка татуира гърба си с мастило, примесено с прахта на починалия й 20-годишен син. Така тя ще може да го носи със себе си до края на живота си, разказва нещастната жена пред британския „Дейли Мейл“, цитиран от 24 часа.

Момчето на 50-годишната Ким Мордю починало след употреба на наркотика GHB. В медицината се използва като анестетик, но е и доста популярна парти дрога, която първо предизвиква голяма еуфория, а после има силно успокояващ ефект. Много от употребяващите синтетични наркотици сравняват GHB с екстазито.

След смъртта на Лойд майка му решила да му отдаде почит, като инкрустира праха му в кожата си. Автор на трите картинки на кръста на дамата е съпругът й Дейвид, който има собствено студио в Южен Уелс.

„Върнах Лойд там, откъдето тръгна всичко. Той пак е в тялото ми“, обяснява Ким, която се ентусиазирала от идеята веднага щом разбрала, че е възможна.

Изрисувани в долната част на гърба й вече са дърво и ангел, който освобождава пеперуда, както и стихотворение, посветено на Лойд.

„Отне ми много време да избера картинките. Те и синът ми ще бъдат с мен до края“, казва още ексцентричната майка. Ким Мордю споделя, че всичките й приятели и семейството одобряват идеята й и я смятат за много находчива.

„Много хора вече искат татуировки с прах и мисля, че скоро ще станат много популярни“, казва още тя.

50-годишната майка останала съкрушена след изненадващата смърт на детето си една вечер, докато той бил на парти. Резултатите от аутопсията, които разкрили злоупотребата с наркотици, я разстроили още повече. Затова тя се надява, че татуировката й ще напомня и за сериозните последствия от дрогата.

„Да загубиш детето си от наркотици, е най-големият кошмар, който един родител може да преживее. Наркотиците са проклятието на днешното общество, а много родители просто няма какво да направят, за да ги преборят“, завършва Ким.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *